Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Download Permainan Aplikasi Samsung ManaBox Percuma

Dua produk Samsung terbaru dalam perjalanan ke pasaran Malaysia! Samsung Galaxy A9 2018 dan Samsung Galaxy A7 2018. Dengan ketibaan smartphone ini, diperkenalkan jugak permainan baru dari Samsung untuk pengguna Samsung khususnya. Ini peluang anda semua untuk Download Permainan Aplikasi Samsung ManaBox Percuma dan kumpul markah sebanyak mungkin.
 
Bermula dari 23 hingga 25 November 2018, telefon pintar quad-kamera pertama di dunia, Samsung Galaxy A9 akan diperkenalkan kepada rakyat Malaysia di tiga pameran bergerak di One Utama (Selangor), Gurney Plaza (Penang), dan City Square (Johor).

Download Permainan Aplikasi Samsung ManaBox Percuma

Download Permainan Aplikasi Samsung ManaBox
 
Oleh itu, tandakan kalendar anda dan sertai roadshow ini serta jadi sebahagian daripada Pengalaman Galaxy baru di hujung minggu ini. Beli Samsung Galaxy A9 baru dan nikmati ganjaran eksklusif, termasuk hadiah percuma JBL GO 2 (pembesar suara mudah alih Bluetooth), memori kad Samsung 128GB microSD, pek bateri Power Bank 10,000 mAh, pelan perlindungan skrin, 3 bulan langganan Spotify dan 3 tiket filem dari TGV. Juga, bersiap sedia untuk mengadakan beberapa pertemuan dan menyambut sesi sua muka dengan beberapa orang selebriti tempatan di seluruh negara!
 
Samsung Galaxy A9 boleh didapati dengan harga runcit disyorkan dengan harga RM1,999 dan digayakan dalam tiga warna yang unik iaitu Caviar Black, Lemonade Blue dan Bubblegum Pink.

samsung galaxy a9 roadshow
Samsung Galaxy A9 Roadshow

 
Bukan itu sahaja, ada lagi yang menarik.

Buat pertama kalinya, Samsung memperkenalkan permainan dengan Aplikasi ManaBox Realiti (AR) permainan mudah alih sendiri! Dibuat untuk pengguna Samsung, permainan ini menjanjikan keseronokan, ketagihan dengan ganjaran dunia sebenar yang pasti akan dapat memuaskan pemainnya.
 
Tersedia untuk dimuat turun di gedung Google Play bermula dari 23hb November 2018, tangkap watak-watak dalam permainan Cheeky, Cutey, Fiesty, dan banyak lagi untuk mengumpul Mana Mana Mana anda dan menebus ganjaran seperti minuman, tiket wayang, Baucar bawan dan lain-lain. Ganjaran adalah lebih menarik jika anda dapat menangkap Peti Emas! Tinggal untuk lebih.

download aplikasi permainan samsung manabox
Cara Downloand ManaBox Samsung

 
Bertindak segera dengan melakukan 3 langkah mudah ini:
 
1. Muat turun “ManaBox” di Gedung Google Play atau App Store
2. Tangkap ‘ManaBox’
3. Unbox dan Tebus Ganjaran setiap hari
 
Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang jelajah seluruh negara Galaxy A9, layari Samsung Galaxy A9.

Bagi mereka yang nak tahu dengan lebih lanjut mengenai permainan mudah alih ‘Mana Box’ yang pertama di Samsung, layari Samsung Mobile Mana Box.

Nota Kaki :

Aplikasi Permainan ‘ManaBox’ di Apple Store akan berada di pasaran pada 8 Januari 2018

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.