Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Downtown CHERAS

Orang panggil downtown ke uptown???
Malam Rabu, aku tak leh nak lelap mata. Tu gara2 pekena 2 cawan kopi. Tgk jam dah kul 12.00 am. Tak tau nak wat aper, aku kuar drive ke Downtown Cheras. Mula aku ajak wife aku. Dah dia ckp ngantuk, aku pegi sorang2 jer la. Aku nak ke sana, dgn harapan nak carik satu brg. Lagipun, dr umah aku ke sana, ikut Jln Kuching straight jer…

Tak sampai 10 minit dah sampai. Org tak ramai pasal malam hari weekdays. Smua keja n penat. Ok la, senang nak tgk brg.

Jalan la sorang2 tengok apa yg ader. Dr baju, sluar, kain, toys, hp aksesori, mcm2 ada la. tempat ngurut pun ader. belum pun 15 minit kat sana, aku tgk penjaja situ cam dah nak wrap… Aik,,, bukan ke Downtown ni bukak sampau jam 5.am?

Dah abis tawaf 2 kali, aku still tak jumpa benda yg aku nak. Paling menarik, set RC Car jer… tu pun aku tak sempat beli. lain kali la kot. On the way nak ke kereta aku singgah kat tempat brader ni. Sungguh OTAI. Lukis potret. Biasa pakai gambar atau live, dia lukis tgk dr pic HP KAMERA…. sungguh teruja aku tgk…

Blum kul 1.30 am, dah macam tak best. Maklum la aku sorang2. Ape lagi, balik umah tido jer la…
One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.