Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

The Drebar – Sopi

Since last 3 days, pagi-pagi, aku terpaksa tebalkan muka tumpang Sopi.

Dia jugak kena jadi drebar aku ler gamak nyer… sambil aku tumpang, sambil hantar anak aku skali ker Nursery. He he he… Thanks a lot frens, tak sia sia aku duk sini ngan kengkawan.

Only last Tuesday aku balik naik Komuter from stattion Bank Negara to Segambut. lagipun its only 2 station jer, but its takes about 30 minutes. Why? From KL Sentral heading Rawang, mostly train was occupied. Penuh. Full. Camana aku nak masuk, hav to wait another train, and another. Itu jer dah ambik masa 20 minutes. Bila dpt masuk ke train lak, MasyaAllah. Sesaknyer…
Nasib baik hari ni cuti, Wesak Day. Then, tadi aku baru pg hantar keta ker bengkel. Nasib baik bengkel tu, depan rumah aku jer, camana sblum ni aku tak perasan kat situ ader bengkel???
Makna nya, this week, duk umah la aku sekeluarga.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.