Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Drive n Wash

Mula2 aku tgk rega Drive N Wash ni RM1. Betulll…
So, pasal aku dah termakan godaan, Sabtu malam aku singgah la nak cuci. Itu pun kebetulan aku ke Sri Rampai tgk keadaan Kedai Runcit aku yg blum operasi sepenuhnya. On da way nak balik, singgah la kat Drive n Wash, Jalan Genting Kelang.

Skali tgk harga sudah berubah daaa… Dah jadik RM3. Nak tak nak, aku try jer la. Still murah dr biasa RM5. Cam biasa cucian yg ala2 jer. Gosok sikit, pastu sembur dgn air pancut. Tak asmpai 3 minit, dah masuk ke mesin. Kejap jer trus kluar untuk di keringkan dan diorang gosok mana yg sempat jer. Total RM3

Untuk cucian segera dan sementara ok kot. Untuk kereta lama. Kereta yg baru beli, korang cucin kat proper place la. Kang nanti calar atau kacau korang punya cat metalik kan ke bleh buat korang frust. Murah for sure tak berkualiti, kan???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.