Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Dua Kelebihan Utama Samsung Galazy Z Flip5

Berkali-kali, peranti telefon pintar dari Siri Galaxy Z Flip telah membuktikan bahawa ia adalah gabungan sempurna antara inovasi dan reka bentuk premium. Selepas lima tahun kemudian, ia kini telah memenangi hati peminat Galaxy seluruh dunia. Bagi aku, ada dua kelebihan paling menonjol terbina dalam telefon pintar Samsung Galaxy Z Flip5 yang baharu.

Adakah korang semua sudah menyertai ‘Flip Side’? Atau masih dengan model lama? Jika korang semua tidak boleh berhenti memikirkannya, belilah! Jangan ragu ragu. Jik tidak, model ini Galaxy Z Flip5 akan sentiasa bermain didalam fikiran anda sampai bila-bila. Kenapa nak beli model ini, bagi aku, ada beberapa sebab kukuh mengapa korang memerlukan telefon lipat terbaru dari Samsung ini dalam hidup anda.

Baca : Telefon Galaxy Z Flip 3 Review

Kelebihan Samsung Galazy Z Flip5

Dua Kelebihan Utama Samsung Galazy Z Flip5

Kelebihan Samsung Galazy Z Flip5
 

Sebab 1: Tingkap Flex Penuh dengan personaliti & tujuan

Dengan Tetingkap Flex penuh baharunya, korang kini mempunyai ruang yang lebih besar untuk ekspresi diri. Paparkan latar belakang yang paling menyeronokkan untuk menunjukkan keperibadian penggunanya dan ubahnya setiap hari agar sesuai dengan mood pemilik. Atau korang juga boleh membuat latar belakang bergerak sendiri dengan klip detik kegemaran peribadi. Di luar estetika, Flex Window yang lebih besar juga membolehkan pengguna melakukan lebih banyak tugas sekarang tanpa membuka telefon.

Sebab 2: Lebih Kuat Dari Model Sebelum Ini.

Galaxy Z Flip5 lebih kuat daripada Galaxy boleh lipat sebelumnya untuk ketahanan yang lebih baik. Dan seperti yang korang ketahui, ketahanan yang lebih besar juga bermakna nilainya meningkat dan kekal di sisi anda lebih lama. Paparan utama dilengkapi dengan lapisan penyebaran kejutan dan modul engsel bersepadu. Ia juga dibina dengan bahagian luar yang sukar, diperbuat daripada Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 dan Aluminium Armor gred pesawat.
 

Kelebihan Samsung Galazy Z Flip5
Galaxy Z Fold5 dan Galaxy Z Flip5

Untuk mengetahui sebab lain mengapa anda memerlukan Galaxy Z Flip5 dalam hidup anda, sila baca editorial yang dilampirkan. Sebagai alternatif, anda boleh membaca semua tentangnya di Bilik Berita Samsung Malaysia.

Untuk membuat pre-order pembelian telefon pintar premium dari Samsung ini, boleh la klik di pautan berikut

Galaxy Z Fold5: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-fold5/buy/
Galaxy Z Flip5: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-flip5/buy/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.