Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pakcik KAYO!!! Duit aku dah bertambah…

Baru masuk seminggu, aku log in masuk Nuffnang, aku tgk hasil nyer dr 30sen ke Rm1.55 Wahhh!!! Ini sudah bagus… peningkatan 500% Ni nak kena promote lagi ni blog aku…

Korang? masuk ler, jengah ler,,, kang nanti bilo aku dpat 1st payment, aku blanja korang… Tunggu… aku tgh plan nak bukan kedai TOMYAM baru. Perasmian, akan aku war-warkan kat sini. Tak jauh, dlm KL jer. Korang dtg, daftar as member aku kasik 10% diskaun tiap kali dtg.

Tunggu…………

p/s: tgh carik2 tukang buat western…

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.