Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri Di AEON BIG Midvalley

Danone Dumex (Malaysia) Sdn Bhd hari ini dengan rasminya telah melancarkan Dumex Dugro bertempat di AEON Big, Midvalley. Dugro 5 Power Nutri ini salah satu dari pilihan rangkaian susu formula untuk kanak-kanak. Produk Dumex Dugro 5 Power Nutri ini satu produk formula yang menyokong perkembangan tumbesaran menyeluruh untuk kanak-kanak membesar.

MrJocko pun turut serta dalam majlis pelancaran Dumex Dugro 5 ni. Nak tahu juga apa yang menarik.

 

 Dumex Dugro 5 Power Nutri 

Dumex Dugro 5 Power Nutri Di AEON BIG

Rupanya, ada banyak pilihan produk Dumex Dugro untuk anak-anak. Sebelum ini, ingatkan ada satu dua jenis sahaja. Kalau ada banyak pilihan seperti ini, mudah la untuk ibubapa buat pilihan dan memberikan susu formula terbaik untuk anak-anak. Kalau tak suka perisa biasa, boleh cuba yang perisa Coklat.

Menurut Ms Toni Brendish, Managing Director Danone Dumex, mereka komited dalam membawa produk bermutu sebagai jenama Dumex Dugro dengan membawakan inovasi produk dan menaik taraf produk mereka sebagai salah satu nutrisi pemakanan untuk kanak-kanak yang sihat. 

 

Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri Di AEON BIG

Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri Di AEON BIG

Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri Di AEON BIG 

Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri Di AEON BIG 

Susu Formula Dumex Dugro 5 ini diformulasikan dengan merujuk kepada Pengambilan Nutrien Yang Disyorkan (RNI) bagi rakyat Malaysia dan menurut keperluan pemakanan kanak-kanak Malaysia. Oleh sebab itu, rasanya ia semestinya menepati citarasa kanak-kanak Malaysia. 

 

Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri Di AEON BIG

Anak MrJocko mesti akan suka dengan Dugro 5 perisa Coklat Strawberi ini. Diorang memang suka perisa coklat sejak dulu lagi. Kalau dibuat susu untuk minum, mesti akan minum sampai habis.

 Dumex Dugro 5 Power Nutri 

Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri Di AEON BIG

  

Dumex Dugro 5 Power Nutri ini boleh didapat dalam pilihan kanak-kanak 1 sehingga 3 tahun, 3 hingga 6 tahun dan untuk 6 tahun ke atas. Ibubapa boleh memilih untuk mencuba perisa Asli, Madu Kurma dan Coklat Strawberry sebagai pilihan susu formula untuk anak-anak mereka. 

Sempena dengan perlancaran ini, Danone Dumex akan menganjurkan roadshow pada 6 – 7 April, 13 – 14 April. 27 – 28 April 2013 serta 4 – 5 Mei dan 25 – 26 Mei di pasaraya dan pasaraya terbesar terpilih berdekatan anda. Dapatkan pek promosi yang murah sementara stok masih ada di pasaraya berdekatan anda.

Baca lagi tentang produk Dumex Dugro di link ini http://www.dugro.com.my/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.