Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

edit scene Filem KANTOI Lakonan Yassin Senario

Lepas buka posa aku penat sgt. Lps Maghrib aku trus terlelap dlm bilik depan TV. Skali dpt call dr Ayah Mae ajak pegi ofis dia temankan dia buat editing. Trus siap & gerak ke Sri Hartamas. tak sampai 10 minit aku dah terpacak depan ofis.

Masa aku sampai, Abg Din (mamat yg duk buat editing tu) tgh khusyuk duk edit scene tengah2 filem kantoi ni. Masa shoot kat Kelantan dan PD. Cara aku tgh Abg DIn ni edit, perghhh!!! perlukan tahap kesabaran yg tinggi. Silap sikit pun, walaupun satu saat, nak kena adjust & edit balik.

Dr satu scene ke satu scene kena edit. Melihat Master Tape citer kantoi ni, mak aiii… sharp betul gambar dia. Bulu roma idung si Yassin tu pun nampak clear bila pakai Master Tape ni. Maklum la, original from kamera & lens more than RM200K.
Nanti bila siap, aku kau korang tgk trailer Kantoi The Movie pulak..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.