Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Emirates dan Malaysia Airlines Umum Coach Sharing

Emirates dan Malaysia Airlines hari ini melancarkan laluan baru dan faedah mata ganjaran kepada penumpang tetap mereka. Kerjasama ini dinamakan Emirates dan Malaysia Airlines Coach Sharing. Konsep ini, dimana penambahbaikan perkongsian kod mereka akan menyaksikan penambahan 15 bandar raya di Malaysia dan ganjaran yang lebih baik bagi pelanggan setia.

Laluan terdiri daripada perkara utama kepentingan dalam Malaysia iaitu Langkawi, Pulau Pinang, Alor Setar, Kota Bharu, Kuantan, Kuala Terengganu, Johor Bahru, Kuching, Miri, Bintulu, Sibu, Kota Kinabalu, Sandakan, Tawau dan Labuan.

Baca : Promosi Tiket Murah Malaysia Airlines

Emirates dan Malaysia Airlines Coach Sharing

Emirates Malaysia Airlines

“Perkongsian kod dengan Malaysia Airlines akan menyediakan pilihan perjalanan lebih lancar untuk penumpang kami untuk melawat 15 bandar di Malaysia dan di tempat lain di rantau ini dengan sambungan yang mudah di Kuala Lumpur. Di samping itu, pelancong dari rantau ini juga akan mendapat manfaat daripada rangkaian yang diperluaskan termasuk 90 destinasi di seluruh Eropah, Timur Tengah, Afrika, dan Amerika. Pada masa yang sama, mereka akan dapat untuk mendapatkan dan menebus mata ganjaran ‘Miles’ apabila terbang di mana-mana penerbangan Emirates dan Malaysia Airlines” kata Thierry Antinori, Naib Presiden Eksekutif dan Ketua Pegawai Komersial, Emirates.

 
Selain menikmati kemudahan tiket tunggal yang digabungkan untuk Emirates dan Malaysia Airlines, penumpang juga akan menikmati pilihan perjalanan yang lancar dan akan menerima tiket mereka, mendaftar masuk bagasi mereka di tempat asal untuk destinasi akhir mereka.
 
Ahli Kelab Emirates Skywards dan Ahli Kelab Enrich akan dapat mata ganjaran dan boleh menebus ganjaran pada semua penerbangan antarabangsa dan domestik dikendalikan oleh kedua-dua syarikat penerbangan, Emirates atau Malaysia Airlines.
 
Di semua laluan yang diliputi dalam perkongsian kod, penumpang juga akan menikmati elaun bagasi dalam semua kabin sebanyak 30kg untuk kelas ekonomi, 40kg bagi Kelas Perniagaan dan 50kg bagi Kelas Pertama.
 
Sempena majlis ini, Emirates dengan bangga menawarkan tambang istimewa untuk pelancong di Malaysia dari sekarang sehingga 8 April untuk perjalanan sehingga 31 Disember. Dari Pulau Pinang, penumpang boleh menikmati tambang Kelas Ekonomi bermula dari RM2,839 ke Paris, RM2,989 ke London, dan RM3,499 ke Dubai manakala dari Miri, Kuching atau Sibu, tambang Kelas Ekonomi bermula dari RM3,239 ke Paris, RM3, 389 ke London dan RM3,899 ke Dubai. *
 
Untuk membuat tempahan dan untuk maklumat lanjut, penumpang boleh layari laman web Emirates atau ejen pelancongan tempatan mereka.
 
* Tertakluk kepada terma dan syarat

Emirates dan Malaysia Airlines

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.