Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Event Percuma, Tetapi Dapat Hasil Lebih RM1,000

Minggu ni nampaknya masih lagi mendapat jemputan untuk event Blogger bermula Isnin sehingga hari ni, Khamis pagi. Dan semalam, event pelancaran Trend Micro Titanium Security 2014 nampaknya memberi rezeki yang lebih untuk MrJocko.
Kami diberikan goodies berbentuk PowerBank dan jugak AntiVirus Trend Micro Titanium 2014 Cloud Edition. Ia memang terbaik. Di tambah dengan rezeki dari cabutan bertuah, MrJocko memenangi satu unit Samsung Galaxy Tab 3 versi 7.0 inci. Yeay!!!

Tak sangka boleh dapat lucky draw kerana sebenarnya duk target nak menang untuk game Galactic LaserTag di Midvalley bersama rakan-rakan blogger lain.
Dah dapat Samsung Galaxy Tab 3 versi 7.0 inci memang menambahkan lagi gadget dan mainan untuk my kid. Tetapi, memandangkan model Galaxy Tab 3 ni ada 3G, mungkin MrJocko akan pakai. Boleb buat call dan kegunaan harian kerana nak ganti Lenovo S890.
Terima kasih kepada penganjur Trend Micro Malaysia dan Alhamdulillah, ini semua rezeki dariNya. Event yanv MrJocko join ni percuma, tetapi hasil yang MrJocko dapat sangat berbaloi… Dapat main LaserTag, Goodies dan Lucky Draw. Nilai keseluruhan mungkin lebih dari RM1,000.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.