Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Sony Perkenal EXTRA BASS Lifestyle Concept Di Sunway Pyramid

Sony Perkenal EXTRA BASS Lifestyle Concept Di Sunway Pyramid. Sony Electronics bersedia untuk menghidupkan orang ramai sekali lagi kerana ia kembali menjadi rakan kerjasama untuk tahun ketiga sebagai pembesar suara tanpa wayar, fon kepala dan sistem audio rumah bagi tiga pesta ULTRA Worldwide di seluruh pasaran Asia Pasifik termasuk Singapura dan Taiwan.

Sebagai Rakan Kerjasama Streaming Langsung untuk ULTRA Singapura, Sony Electronics juga bersedia untuk membawa pengalaman music kelab secara langsung kepada parti di rumah. Peminat music akan dapat menantikan barisan promosi yang menarik yang akan membawa kepada festival yang sangat dinanti-nantikan.

Sony EXTRA BASS Lifestyle Concept Di Sunway Pyramid
 

Sony Perkenal EXTRA BASS Lifestyle Concept

 

 
Festival ULTRA Singapura yang ketiga akan berlangsung di Ultra Park bersebelahan dengan hotel Marina Bay Sands pada 15 dan 16 Jun 2018. ULTRA Worldwide menjadi tuan rumah festival muzik elektronik utama di dunia, yang menampilkan DJ paling ikonik di dunia, pengeluar dan aksi langsung yang memukau penonton tahun demi tahun dengan set muzik mereka yang mengagumkan. Di booth Sony, para hadirin secara peribadi dapat menemui apa yang mewujudkan rentak bass berirama ikonik dan kuat dari pelbagai EXTRA BASS™.
 
“Inovasi audio perintis, Sony Electronics komited untuk kejuruteraan pengalaman bunyi yang sempurna untuk peminat muzik,” kata Encik Yukihiro Kitajima, Pengurus Besar, Bahagian Video & Bunyi, Kumpulan Perniagaan Pengguna, Sony Electronics Asia Pacific. “Dengan siri EXTRA BASS kami yang direka untuk memantapkan genre tarian elektronik di ULTRA Singapura, kami berhasrat menyampaikan pengalaman muzik yang mendalam kepada pengguna dan peminat muzik tarian kami.”
 
ULTRA Dikuasakan oleh Sony EXTRA BASS™
Untuk meraikan detik-detik ke ULTRA, beberapa aktiviti dan promosi di dalam kedai telah dilancarkan di pelbagai negara di rantau ini sejak awal bulan April tahun ini. Dengan setiap pembelian produk Sony EXTRA BASS ™ terpilih, pengguna berpeluang memenangi tiket percuma untuk acara ULTRA Singapore. Aktiviti promosi masih berterusan untuk negara-negara berikut:

MALAYSIA
Dari 1 Mei hingga 30 Mei, pelanggan akan berpeluang untuk memenangi sepasang tiket ULTRA Singapura dengan pembelian produk EXTRA BASS™ dengan hanya mengetuk tembakan bukti diri mereka dengan pembelian mereka di kedai dan menyiarkan gambar dengan kreatif keterangan yang memberitahu Sony mengapa mereka mahu pergi ke ULTRA Singapura.
 

Sony Perkenal EXTRA BASS Lifestyle Concept

Sony Perkenal EXTRA BASS Lifestyle Concept

Sony Perkenal EXTRA BASS Lifestyle Concept

Sony Perkenal EXTRA BASS Lifestyle Concept

Sony Perkenal EXTRA BASS™ Lifestyle Concept

Sony Perkenal EXTRA BASS™ Lifestyle Concept
 

Baca : MrJocko dan Sony Products

Sony EXTRA BASS™ di ULTRA Singapura
Para parti ULTRA Singapura akan dijemput untuk mencuba produk audio terbaru Sony dan rangkaian EXTRA BASS ™ di gerai Sony, yang direka untuk meningkatkan pengalaman mendengar dengan nota bass yang mendalam untuk genre muzik paling popular hari ini. Ini termasuk model SRS-XB41 harga jualan RM809, SRS-XB31 harga jualan RM569, SRS-XB21 harga jualan RM409 dan WF-SP700N harga belum diketahui.
                          

• SRS-XB41 (RM809), SRS-XB31 (RM569) dan SRS-XB21 (RM409) – BLUETOOTH® Portable Wireless yang dibina dengan teknologi LIVE SOUND, kesan bunyi Penggalak Parti dan lampu berkelip.

• WF-SP700N – Fon kepala Kalis Bising Pertama yang mempunyai reka bentuk percikan yang membolehkan anda menikmati bunyi yang tidak terganggu walau di mana sahaja anda berada.

• WI-SP600N – Fon kepala aktif tanpa wayar dengan teknologi kalis bising dan Mod Suara Ambient untuk memanfaatkan setiap pergerakkan.

• GTK-XB90 – Sistem Audio Mudah Alih Berkelajuan Tinggi dengan Teknologi BLUETOOTH® mewujudkan parti EDM di mana-mana sahaja dengan rentetan EXTRA BASS™. Pencahayaan Infinity Mirror menambahkan suasana festival dan bateri boleh dicas semula membolehkan anda memainkan muzik walaupun tanpa kuasa utama.

Kalau nak rasai sendiri, jom ke Sony EXTRA BASS Lifestyle Concept Di Sunway Pyramid. Maklumat lanjut layari laman web Sony Malaysia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.