Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

FaceBook aku…

Korang ader FaceBook tak? Kalau aper yg aku paham, FB ni lebey kurang cam web pribadi ko la jugak. Ko bleh share anything kat sini secara online.
Aku mula2 xminat sgt ngan facebook (FB) ni, tp lama2 ia jadi cam channel yg bagus utk cari kawan2 baru atau kawan2 lama. Ala, yg jenis cam kisah JEJAK KASIH tu… At least aku tau member aku dulu2 atau member skang masih lagi idup atau duk mana2 kat donia ni.

Stakat ni, aku baru dpt carik sorang jer, tu pun, pasal aku ingat nama penuh dia, dan dia daftar FB jugak, kalau dia tak der FB, alamat sampai kesudah aku tak jumpa dia…

Kalau cam myspace atau Friendster tu aku rasa cam kebudakkan, kalau FB ni, more official n world wide proper way. Smua golongan ader. Elit, executives, remaja, laki pompuan, tua muda, kira menyeluruh la. Kat sini korang nak share korang punya hobby ka, gambar ka, nak share citer ker, nak tegur member ker, smua buleh. Stakat ni, aku share gambar n video clip shows aku jerk,,, hehehe, giler glamer kah aku ni???

Nanti senang2, korang singgah la kat facebook aku yer… masuk jer facebook, carik nama aku, Rosmadi Shakri. Sure jumpa nyer…
3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.