Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Facebook dah kena BLOCK

Akhirnya, kena block jugak.
Dari minggu lepas, most of the gomen dan agensi yg berkaitan gomen dah blocked FB. Masa tu company aku blum lagi.
Aku datang pagi tadi pun, sempat lagi aku tuai sayur2 dan buah kat Barn Buddy aku. So after 8.30am aku buat keja la,,, sampaikan skang 10.30am nak rest kejap. Masuk FB, trus dah tak leh masuk.

Antara web yg slalu aku akses

Ku compom kiri dan kanan member, katernya dah kena block. Hehehe,,, sian kat aku dan kawan2 lain. Tu la, online lama sangat bila pakai FB. Kejap2 sudah la. Skang dah trus tak leh online.
Sib baik aku still ader Berry, still bleh FB tru phone. Kecik dan tak byk features, tp ok la. I’m still connecting okey??? So, please dont stop to POKE me,,,

Hehehehe…

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.