Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Cerita Permulaan FAM Trip Muslim 2014 Taiwan Trip Kali Kedua

Permulaan FAM Trip Muslim 2014 Taiwan. Alhamdulillah, untuk kali ini, MrJocko akan menyertai Media FAM Trip Muslim ke Taiwan bersama rakan media di bawah tajaan AirAsiaX dan Taiwan Tourism. Pertama kali, kami akan dibawa meneroka Taiwan dan akan fokus kepada lokasi menarik dan menu makanan halal di Taiwan.

Kami akan dibawa untuk berkongsi maklumat tentang ruang bilik Solat di Lapangan Terbang Taoyuan, Masjid, Restoran Halal di Taiwan, Restoran Muslim Friendly dan semestinya lokasi tumpuan pelancong di Taiwan bermula dari Taoyuan ke Taichung sehingga ke Kaohsiung.

FAM Trip Muslim 2014 Taiwan

FAM Trip Muslim 2014

Antara yang MrJocko tak sabar nak lihat ialah musim Autumn di Taiwan dan juga Sun Moon Lake. Ada lagi lokasi menarik yang lain, nanti akan. MrJocko kongsi di Facebook dan Instagram @MrJocko.

Menunggu kami di Taiwan adalah trip dari Taoyuan ke Taichung dan Taichung ke Kaohsiung dengan menaiki Taiwan Speedrail, keretapi laju di Taiwan. Yeay!!! Untuk Media FAM Trip Muslim Taiwan 2014 ini MrJocko akan gunakan hashtag #Travelogue #FAMTrip #AirAsiaX #TaiwanHeartOfAsia #MajalahLIBUR #MrJockoInTaiwan

 

FAM Trip Muslim 2014

FAM Trip Muslim 2014

 

Jadi kalau anda nak tahu lokasi menarik di Taiwan dan juga Muslim tourist spot boleh follow Facebook MrJocko dan Instagram @MrJocko 

Baca http://www.mrjocko.com/tag/taiwan

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.