Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

FB jejaskan Prestasi?

Korang rasa betul ker statement tu…
Antara kenyataan yg aku bca dlm paper hari ni “FB, Myspace, Friendster dan laman sosial, mengurangkan prestasi kerja”
Erm,,, susah gak nak jawab ni. Maklum la, aku ni addicted kat Facebook. Myspace, Friendster dan etc aku tak layan coz macam budak2 punya page.
Personal opinion aku, pasal FB la, aku ader buat sale. FB jugak la sambungkan balik ukhwah aku dgn geng2 zaman sekolah, zaman UiTM dan dgn geng2 sama minat dgn aku. Kami bleh share idea, tegur sapa, tanpa jumpa face to face.
So, rasanya benda2 cam laman sosial ni, kita as adult kena la pandai manage. Duit kalau tak pandai manage pun, buleh jadi dosa. Drugs kalau terlebih guna, padah yg di cari. So, berpada2 la yer…
Aku ckp on behalf aku, orang lain, aku tak tau… Hehehe

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.