Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

First Time Guna Clean Pro Express Laundry Self Service

Hari ni MrJocko nak cuba servis Clean Pro Express Laundry, salah satu kiosk mencuci dan mengeringkan pakaian dengan konsep Dobi Self Service. Kebetulan ada satu kiosk baru dibuka dekat rumah MrJocko dan ia meneyediakan beberapa mesin membasug dan juga mesin mengering dibawah jenama Clean Pro Express. Kena la cuba kalau nak tahu camana.

First time sampai sini dan kat kiosk Clean Pro Express Laundry ini ada menyediakan 6 mesin basuh baju dan 4 mesin pengering. Harga untuk cucian maksima 14 kg hanya RM7 sahaja dan harga untuk guna pengering atau dryer hanya RM4 untuk tempoh sekitar 25 minit. Berbaloi dan lama tu.

 

Clean Pro Express

Clean Pro Express

 

Bagi masa MrJocko test dulu servis dobi di Clean Pro Express Laundry ni, nanti MrJocko kongsi cerita camana anda boleh cuci baju dengan mudah, murah dan dapat hasil yang terbaik. Ini kerana salah satu kelebihan guna kedai dobi self service ini kerana banyak mesin di sini menggunakan mesin basuh isian tepi yang lebih bagus dari mesin basuh isian atas serta ada mesin pengering (dryer) yang dapat mempercepatkan proses laundry anda.

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.