Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

FlyScoot Mempromosikan Jualan Tiket Murah Untuk Destinasi Malaysia

Hari ini secara rasminya FlyScoot Mempromosikan Jualan Tiket Murah untuk destinasi Malaysia ke destinasi Kuching dan Kuantan. Tambahan penerbangan baru ini menjadikan jumlah keseluruhan destinasi FlyScoot di Malaysia ke enam bandar termasuk Ipoh, Kuala Lumpur, Langkawi dan Pulau Pinang.

Penerbangan sulung FlyScoot yanb terbaharu ini dijadualkan akan bermula pada 29 Oktober 2017 untuk destinasi Kuching dan 2 Februari 2018 untuk destinasi Kuantan. Scoot Air akan beroperasi setiap hari dari Singapura ke Kuching dan operasi terbang tiga kali seminggu ke Kuantan.

Baca : Promosi Tiket Murah FlyScoot

FlyScoot Mempromosikan Jualan Tiket Murah

FlyScoot Mempromosikan Jualan Tiket Murah untuk destinasi Malaysia

Destinasi Baru FlyScoot

Kedua-dua destinasi itu adalah antara lima destinasi baru yang diumumkan pada 25 Julai 2017 yang lalu sempena dengan majlis penyempurnaan integrasi Scoot dan TigerAir di bawah jenama Scoot. Tiga lagi destinasi baru antarabangsa adalah Honolulu, destinasi pertama negara Amerika Syarikat, Harbin di China dan juga Palembang di Indonesia.

CEO Scoot Lee Lik Hsin berkata, “Malaysia telah menjadi pasaran yang sangat penting untuk Scoot. Destinasi baru kami seperti Kuching dan Kuantan akan melengkapkan rangkaian Asia Tenggara. Sebagai sebahagian daripada rancangan pengembangan kami, kami akan terus mengenal pasti peluang untuk membawa pengalaman perjalanan Scoot yang unik dikenali sebagai “Scootitude” kepada lebih ramai tetamu di rantau ini.”

Hari tu dah ada promosi tambang tiket murah FlyScoot http://www.mrjocko.com/2017/07/promosi-harga-tiket-murah-flyscoot.html
 

Pakaian Seragam Baru FlyScoot
Di luar destinasi baru, anggota kru Scoot, yang dikenali sebagai “Scootees”, telah mula memakai pakaian seragam baru yang memberikan pemandangan yang menyegarkan. Pakaian seragam baru untuk Kru wanita dengan gaya potongan siluet yang rata dengan garis pinggang asimetris dan pinggang yang lebih tinggi. Sementara itu bagi anggota Kru lelaki memakai kemeja polo hitam dengan garisan line kuning menyerlahkan ikon warna jenama Scoot.
 
Kedua-dua pakaian seragam anak lelaki dan perempuan juga mempunyai butiran yang unik, seperti butang hitam yang dijahit dengan benang kuning untuk menyediakan ciri-ciri halus untuk Kru kabin pramugari dan pramugara. Pakaian seragam baru mewakili permulaan yang baru untuk krew kedua-dua syarikat penerbangan itu, sementara kombinasi warna hitam dan kuning adalah ‘signature’ warna Scoot dikekalkan.

FlyScoot Mempromosikan Jualan Tiket Murah

Uniform Baru Scootees

 
Slogan “Escape The Ordinary!”
Bersempena dengan peningkatan jenama, Scoot juga telah menukar slogan lama iaitu ‘Out Out Here!’ dengan menggunakan slogan baru iaitu “Escape the Ordinary!
 
“Tagline baharu Scoot, Escape the Ordinary, mencerminkan pertumbuhan kami sebagai jenama penerbangan,” kata Encik Lee. “Ia lebih relevan kepada pasaran global sekarang bahawa rangkaian kami telah berkembang kerana ia adalah aspirasi terhadap kemahuan dalaman kami, dan memberi inspirasi kepada kami untuk melakukan perjalanan dan meneroka dunia.”
 
Scoot juga melancarkan pesawat pertama A320, yang sebelum ini dikendalikan oleh Tigerair dan dicat semula dengan liver Scoot, dinamakan “Conscious Coupling” dalam peringatan integrasi antara Scoot dan Tigerair. Kesemuan pesawat Tigerair kini akan dicat semula secara progresif dan perubahan livery yang lengkap akan disasarkan pada pertengahan 2018.
 
Untuk memperingati pencapaian ini, Scoot menawarkan tambang sehala yang menarik dari Kuching dan Kuantan. Untuk dapatkan harga murah ini, masukkan kod promosi “MYSCOOT” untuk mendapatkan tambang FLYBAG dan FLYBAGEAT yang bernilai RM15. Tambang Scoot untuk Kuching dan Kuantan digariskan di bawah. Promosi ini bermula sekarang sehingga 11.59 malam pada 14 Ogos 2017.

Cepat dan beli tiket #FlyScoot anda sekarang! Tempah tiket di www.flyscoot.com

tambang murah FlyScoot

tambang murah FlyScoot

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.