Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Food Review Kings Lobster Mainroad Ampang Kuala Lumpur

Menu makanan laut yang premium ada banyak di Kuala Lumpur. Tetapi, kalau nak cuba menu makanan seperti Lobster, Ketam, Sotong dan beberapa menu laut lain yang sedap dengan harga berpatutan, boleh ke foodcourt Mainroad Kuala Lumpur. Kali ini, saya nak kongsi Food Review Kings Lobster Mainroad Ampang Kuala Lumpur.

Memandangkan menu utama di sini adalah lobster, of course, kami akan cuba menu Lobster yang dikatakan mengancam di sini. Satu lagi menu, kami minta Chef sediakan Nasi Goreng Ketam dengan 2 ekor ketam special.

Food Review Kings Lobster Mainroad Ampang Kuala Lumpur

Food Review Kings Lobster Mainroad Ampang 01 copy

kings lobster kuala lumpur
Kings Lobster Kuala Lumpur

Baca : MrJocko dan Kaki Makan

Untuk mereka yang mungkin tak pernah melihat bagaimana cara menyediakan menu Lobster, boleh lihat video pendek, bagaimana mereka memasak Udang Kara atau Lobster ini di pautan Facebook ini.

Pilihan lobster yang segar dipilih setiap hari dan kemudian akan diperap dengan resipi mereka sendiri. Menu yang dipilih oleh pelanggan kemudian akan di masak dengan segar di atas dapur dengan beberapa cara mengikut tempahan.

Food Review Kings Lobster Mainroad Ampang 02

Food Review Kings Lobster Mainroad Ampang 03
Man Raja Lawak
Food Review Kings Lobster Mainroad Ampang 04
Food Review Kings Lobster Kuala Lumpur

Menu jenis lobster ni, tak perlu nak cerita lebih sebenarnya. Ramai yang memang tahu, menu sedap Lobster ini memang terbukti, kalau tak, ia tak akan jadi menu premium.

Tapi, untuk anda yang memang teringin nak cuba, apa kata singgah dahulu di sini. Boleh la sendiri merasai pilihan menu terbaik mereka seperti Lobster, Ketam, Sotong atau beberapa menu lain yang mungkin akan menjadi kegemaran anda kelak.

Layari laman Facebook mereke di King’s Lobster Mainroad Ampang

Antara menu lain yang boleh anda order di Kings Lobster Mainroad Ampang Kuala Lumpur termasuk lah menu di bawah :

BOSTON LOBSTER GRILL
GREEN LOBSTER GRILL
NASI GORENG SLIPPER LOBSTER
NASI GORENG BABY LOBSTER
NASI GORENG UDANG GALAH
NASI GORENG KETAM
SOTONG BAKAR
KERANG BAKAR
NASI GORENG (ALA-CARTE)

Untuk informasi tambahan, gerai ini juga turut menyediakan perkhidmatan peghantaran makanan dengan kadar bayaran yang berpatutan. Untuk tempahan melebihi 5 menu, penghantaran andalah Percuma.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.