Site icon Travel Blogger Malaysia

Frappuccino – Starbucks

IMG00258-20100104-1435

Sebelum ni aku penah tgk botol ni kat KMart, Bandung, Indonesia. Masa tu tgh beli brg dgn Hamid.
Pastu, jumpa lagi benda ni, Frappuccino keluaran Starbucks, kat SOGO. Aper lagi, try jer la. RM7.00++ sebotol. Kalau biasa kita bleh dapatkan kat Starbucks kaunter, skang dah jadik komersil duk kat Pasaraya.
Seingat aku, MrB suka sgt kalau Starbucks Coffee ni. Aku suka gak, tp kalau tgk harganya, alahai,,, over the budget. So far, aku rasa tak jauh beza dgn rasa asal, of coz la kan. Cuma murah skit dr korang beli kat Starbucks. Nak try skali skala, apa salahnya kan? Lagipun rasa kopi dia memang la sedap. Cam aku penggemar kopi, harus la kata sedap. Nanti korang try sendiri jer la…

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

Exit mobile version