Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Free Seats AirAsia Dan AirAsiaX Datang Lagi

Pertengahan tahun selalunya ada banyak tawaran meanrik dari AirAsia. Kali ini promosi tambang murah ‘Free Seats AirAsia Dan AirAsiaX’ datang lagi untuk semua pelanggan AirAsia. Nampaknya, dengan pilihan penerbangan yang makin luas, anda yang suka travel pasti menunggu peluang tiket murah AirAsia ini.

Peluang untuk beli tiket murah semasa promosi Free Seats AirAsia Dan AirAsiaX sudah pasti akan menggembirakan sesiapa sahaja. Ini umpama diskaun terbaik AirAsia kepada semua pelanggan ke semua destinasi mereka, samada untuk penerbangan dalam negeri dan juga penerbangan luar negara.

Promosi Free Seats AirAsia

 

tiket-murah-airasia

 

Tawaran belian tiket murah Free Seat AirAsia ini bermula pada 12 Jun 2016 kepada pelanggan VIP mereka termasuk yang mempunyai Kad BIG. Untuk pelanggan biasa, ia mula dibuka pada 13 Jun 2016, Isnin. 

Tempahan bermula sekarang sehingga 19 Jun 2016 nanti untuk penerbangan sehingga tarikh 21 Ogos 2017 tahun depan. Yes… banyak masa boleh anda plan dan kumpul duit untuk travel. Tapi, kena ingat, nak dapat tiket murah, kena beli sekarang :).

 

Tiket Murah AirAsia Domestik

 

tiket-murah-airasia tiket-murah-airasia

 

 

Melihatkan tawaran tempat duduk percuma dari AirAsia ini membuatkan MrJocko juga teruja. Bayangkan tiket ke Jakarta cuma RM79 dan tiket ke Chiang Mai cuma RM41 sahaja. Murahkan? Untuk pilihan destinasi lain, Perth dan Gold Coast juga menawarkan tiket yang amat murah untuk perjalanan pergi dan balik. Berbaloi kalau nak beli sekarang.

So, apa tunggu lagi. Pilih perjalanan anda dan travel ke destinasi yang diterbangkan oleh AirAsia sempena dengan promosi Free Seats AirAsia ini.

MrJocko tengah fikir lokasi ke Hong Kong, Krabi dan juga nak ke Osaka sekali lagi 🙂

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.