• Tue. Oct 3rd, 2023

Tawaran Free Seats Airasia Mac 2018 Tempat Duduk Percuma

free-seats-airasia-mac-2018-ada-5-juta-tempat-duduk-percuma

Promosi tiket murah AirAsia kembali lagi. Kali ini, lebih banyak tiket percuma ditawarkan kepada semua penumpang AirAsia dan AirAsiaX. Kalau nak tahu, hari ni AirAsia sudah menawarkan Free Seats Airasia Mac 2018 Ada 5 Juta Tempat Duduk Percuma, hampir ke semua destinasi AirAsia.

Mungkin ramai nak bercuti musim sejuk di Jepun atau merasai Autumn di Korea. Tak kurang juga nak tengok heritage di Siam Reap atau merasai budaya yang beribu di Indonesia.

Baca : Bukti Tiket AirAsia Murah

 


Tawaran Tiket Free Seats AirAsia Mac 2018

free seats airasia mac 2018 ada 5 juta tempat duduk percuma
 

Peluang tawaran tiket murah seperti ni, jangan lepaskan. Kalau korang ada duit, apa lagi, rebut peluang untuk beli tiket kapal terbang ke destinasi menarik seluruh dunia dengan AirAsia dan AirAsiaX.

Dah boleh rancang percutian korang hujung tahun ini dengan AirAsia. banyak tiket murah untuk korang dapat dengan tawaran promosi bermula 5 Mac hingga 11 Mac 2018 nanti. Tiket penerbangan dari tarikh 2 September 2018 hingga 20 may 2019. Dapatkan tiket murah AirAsia #AirAsiaFREESEATS!

Tempah sekarang di laman web www.airasia.com

Free Seats Airasia Mac 2018 Ada 5 Juta Tempat Duduk Percuma

Free Seats Airasia Mac 2018 Ada 5 Juta Tempat Duduk Percuma

Jangan lupa, promosi tiket PERCUMA AirAsia ini juga menawarkan tiket percuma ke destinasi dalam Malaysia. Kalau nak ke Langkawi, Kota Kinabalu, Kuching atau merasai pengalaman destinasi lain, boleh beli di AirAsia.com.

Berapa murah tiket AirAsia bila promosi tiket PERCUMA? Boleh semak bali entry lama MrJocko. Dulu-dulu kami ke Langkawi dengan harga cuma RM10 sahaja untuk satu perjalanan. Tiket ke Bali cuma RM299 dan pernah ke Tokyo, Jepun dengan harga cuma RM599 sahaja untuk tambang pergi dan balik.

Murahkan?

Baca : MrJocko Beli Tiket Murah AirAsia

Pilih destinasi menarik, beli tiket pada hari Isnin, Selasa, Rabu dan Khamis dan elakkan tarikh Public Holiday, InsyaAllah boleh tiket murah dengan mudah.

Kalau nak cari tiket AirAsia, pastikan beli 2 tikets, kalau tak susah nak dapat kalau beli sekaligus 5 atau 6 tiket. Itu antara tips beli tiket AirAsia yang MrJocko praktikkan untuk dapatkan harga Free Seats dan juga Tiket Murah AirAsia.

Semoga Berjaya untuk korang semua yang nak beli tiket murah AirAsia. Percayalah, kalau korang rajin survey, InsyaAllah akan jumpa tiket Free Seats AirAsia.

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.