Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

from NY wit NO LOVE

Hadiah???
Semalam baru aku ingat nak jumpa member satu dept dgn Hamid. Hamid pesan dr last week lagi suh jumpa member dia tu. Kata, dia hantar brg kat aku. Wahhh!!! suspen mapen ni,,,
Semalam aku gi la ambik dr member dia. Kecik. Dlm sampul. Aku dah terbayang IPOD, IPHONE ke, Gadget ket sambil aku senyum sesenyum-senyum nya. Time bukak, alih alih aku tengok, Wallet… brand WENGER. Of coz kulit ori.

Mid, aku mana pakai wallet cam ni mid. Aper2 pun, thanks to Hamid. Aku tak pakai, tp aku simpan dlm display cabinet aku yer Mid?
p/s : aku nak IPHONE atau IPOD…
3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.