Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Gadget Review Samsung Galaxy A73 5G Malaysia

Gadget Review Samsung Galaxy A73 5G Malaysia. Gambar yang ditangkap dengan baik bernilai lebih daripada seribu perkataan. Dirakam dalam beberapa saat sahaja, gambar boleh mempersembahkan naratif, membangkitkan emosi, dan juga membawa isu semasa kepada pendedahan. Bagi jurugambar dan juruvideo seperti Bryan Goh, yang terkenal dengan gambar seni bina dan kehidupan malamnya, adalah penting untuk dia berkongsi perspektif kreatifnya dan mendidik dunia tentang pengalamannya.

Keselesaan dan prestasi adalah kunci bagi Bryan apabila melibatkan penggambaran luar. “Saya bukan sahaja boleh merakam dengan kamera beresolusi tinggi, tetapi saya juga boleh mendapatkan idea dan maklumat serentak dengan sambungan 5G yang sangat pantas. Apa lagi yang boleh saya minta?” luah jurugambar itu apabila ditanya tentang pengalaman penggunanya dengan Galaxy A73 5G. Dengan sistem kamera canggihnya, model ini mempunyai spesifikasi tertinggi dalam keluarga Siri Galaxy A. Ia dilengkapi dengan kamera utama Penstabilan Imej Optik (OIS) 108MP, memberikan mana-mana pengguna kualiti tertinggi yang mereka cari daripada peranti kompak.

Samsung Galaxy A73 5G

 


Gadget Review Samsung Galaxy A73 5G Malaysia

Gadget Review Samsung Galaxy A73 5G Malaysia
 

Mencerminkan motonya “berani menjadi berbeza”, Bryan sentiasa mendorong dirinya melampaui batas kreativitinya, membolehkannya mengatasi ketakutannya dan Galaxy A73 5G pastinya sesuai. Sebagai pengambil risiko, Bryan percaya bahawa sistem kamera boleh memberikan kestabilan dan ketajaman yang dicarinya kerana dia sentiasa meneroka dan mengambil risiko pengiraan – seperti berjalan di tepi bangunan untuk memastikan dia mendapat pukulan yang sempurna. dalam sekejap. “Digabungkan dengan ciri OIS, mod malam juga cemerlang kerana saya tidak lagi memerlukan tripod untuk merakam dalam persekitaran cahaya malap,” kata Bryan.

Selepas penggambaran, Bryan mendapati kecerahan penyesuaian paparan Super AMOLED+ besar Galaxy A73 5G sebagai salah satu ciri utama yang dia hargai. Memandangkan dia menghabiskan banyak masanya bekerja dalam persekitaran cahaya malap, Bryan berkongsi bahawa bantuan Eye Comfort Shield menghalang matanya daripada menegang dan memberinya lebih banyak peluang untuk merakam kandungannya tanpa perlu tergesa-gesa. Selain itu, dia mendapati storan dalaman 256GB sangat berguna.

“Saya tidak akan pernah terlepas momen terbaik sepanjang pengembaraan saya.” Dia meluahkan dengan gembira.

Bersama dengan pautan ke Windows, jurugambar ini dapat menikmati pengalaman yang lancar, walaupun ketika dia melakukan pelbagai tugas. Apabila disambungkan ke komputer riba atau tablet, seseorang boleh dengan mudah mencerminkan skrin telefon mereka, melihat pemberitahuan, memindahkan foto dan rakaman dan juga menjawab panggilan dan mesej pada masa yang sama sesuai untuk profesional yang sibuk seperti Bryan.
 

Gadget Review Samsung Galaxy A73 5G Malaysia

Gadget Review Samsung Galaxy A73 5G Malaysia

Gadget Review Samsung Galaxy A73 5G Malaysia
 

Jika anda sedang mencari peranti yang hebat untuk memulakan perjalanan fotografi anda, Samsung Galaxy A73 5G tersedia untuk pembelian di mana-mana Samsung Experience Stores, Peniaga Sah dan Kedai Dalam Talian Samsung Malaysia. Promosi sehingga 31 Ogos 2022, nikmati penjimatan hebat apabila anda tukar beli peranti anda dan layak menerima rebat tambahan sehingga RM150 ditambah pada nilai tukar beli asas.

Selain itu, dapatkan DISKAUN 20% Samsung Care+ Pelan Pecah atau Liquid Breakage or Breakdown Plan sehingga 2 tahun apabila anda membeli Galaxy A73 5G baharu. Akhir sekali, dengan setiap pembelian peranti, anda boleh berehat sambil menikmati 6 bulan Cloud Store OneDrive 100GB secara percuma. Kini, anda tak perlu risau lagi tentang kekurangan storan dalam peranti anda!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.