Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Gaji Bulan Oktober 2012 Sebagai Blogger Nuffnang

Yeay! Cheque untuk gaji bulan Oktober dah sampai. Walaupun yang ni lambat siikit terima, lebih sebulan, tapi pasal dah dapat, kira okay la kan. Walaupun tak banyak, macam biasa, cukup la nak buat bayar bills telefon dan makan-makan. Bills broadband dah dapat free dari Nuffnang dan DiGi.
So, korang apa lagi, bagi yang nak jadi blogger tu, sambil-sambil menulis, boleh jana pendapatan secara online. Mudah jer. Jom join Nuffnang Malaysia. 🙂

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.