Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Samsung Galaxy S22 Galaxy S22 Plus dan Galaxy S22 Ultra

Samsung Electronics telah melancarkan peranti baru mereka Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Plus dan Galaxy S22 Ultra; tiga peranti utama yang merangkumi kreativiti, ekspresi diri dan kesedaran alam sekitar. Penyertaan terbaharu untuk siri Galaxy S direka untuk menyampaikan pengalaman kamera peringkat seterusnya dengan ciri kamera revolusionernya seperti Nightography, di samping kuasa pemprosesan seperti yang anda tidak pernah alami sebelum ini dengan pemproses 4nm pertama dalam telefon pintar Galaxy.

Samsung melancarkan peranti Galaxy yang paling patut diberi perhatian di Unpacked tahun ini, menunjukkan kepada dunia bagaimana generasi Galaxy S yang akan datang menangkap ciri terbaik pengalaman Samsung Galaxy bersama-sama menjadi satu peranti epik yang luar biasa.

Baca : Gadget Review Samsung Galaxy Note20

Samsung Galaxy S22

 


Samsung Galaxy S22 Galaxy S22 Plus dan Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Galaxy S22 Plus dan Galaxy S22 Ultra
 

Di samping siri S22 baharu, Samsung turut memperkenalkan barisan tablet serba baharu dan ciri yang dikemas kini untuk Galaxy Watch4 supaya pengguna Galaxy boleh terus berhubung melalui setiap aspek kehidupan mereka. Dibina untuk era ketersambungan baharu, peranti terbaharu Samsung bersedia untuk mengatasi keperluan yang sentiasa berubah tentang cara kami bekerja, bermain dan mencipta.

Untuk meraikan ketibaan hampir peranti terbaharunya, Samsung Malaysia dengan sukacitanya mengumumkan bahawa pengguna kini boleh membuat pra-pesanan mulai 10 Februari hingga 3 Mac 2022.
 

Samsung Galaxy S22 Galaxy S22 Plus dan Galaxy S22 Ultra
 

Pengguna yang membuat pra-pesanan siri Galaxy S22 akan menikmati ganjaran eksklusif bernilai sehingga RM1,317 – termasuk e-baucar bernilai sehingga RM800 untuk dibelanjakan di Kedai Dalam Talian Samsung Malaysia, Sarung Silikon dengan sarung telefon bertali, dan kotak Bertuah yang mengandungi tali lebar edisi terhad.

Selain itu juga, pembeli Galaxy S22 Ultra 5G akan menerima Pen Berkembar Safari LAMY. Manakala, pelanggan Galaxy S22 Plus dan Galaxy S22 akan menerima Pemasangan Penapis Kamera.

Prapesanan akan tersedia di Samsung Experience Stores, Samsung Authorized Partners dan Samsung Malaysia Online Store.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang tawaran prapesanan, sila lawati Samsung Galaxy S22 Series Pre-Order.

Untuk pra-pesanan peranti Galaxy S22 terkini, sila klik pautan masing-masing di bawah:

Galaxy S22 Ultra 5G: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s22-ultra/buy/
Galaxy S22+/S22 5G: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s22/buy/

Nak tahu harga-harga Galaxy S22 terbaru boleh semak di sini.

Samsung Galaxy S22 Galaxy S22 Plus dan Galaxy S22 Ultra
 

Galaxy S22 Ultra, menggabungkan yang terbaik daripada dua telefon pintar legasi kuasa tiada tandingan siri Note dan kamera pro gred serta prestasi siri S, untuk menetapkan standard baharu untuk telefon pintar premium. Menampilkan S Pen terbina dalam, keupayaan Nightography dan video termaju serta hayat bateri yang bertahan lebih sehari, Galaxy S22 Ultra ialah peranti Ultra paling berkuasa yang pernah dibuat oleh Samsung.

Masih mencari telefon terbaik? Beli jer Samsung Galaxy S22 ni…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.