Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Samsung Perkenal Model Galaxy S9 Dan Galaxy S9+ Di Malaysia

Samsung Akan Perkenal Model Galaxy S9 Dan Galaxy S9+ di Malaysia. Ia semakin hampir dalam memperkenalkan satu lagi masterpiece peranti smartphone yang terbaik di dunia, seawal tahun 2018.

Kali ini, syarikat pembuat telefon pintar, Samsung teruja untuk memperkenalkan peranti smartphone terbaru Samsung Galaxy S9 dan S9+ di Malaysia, telefon pintar yang menghidupkan semula cara berkomunikasi. Ia diperbuat untuk kalangan pengguna yang berkomunikasi dengan mengekspresikan diri mereka dengan imej, video dan emojis.

Model Samsung Galaxy S9 dan Galaxy S9+ akan dibawa dengan binaan kamera canggih dari Samsung, direka semula dengan lensa Dual Aperture yang baru yang mempunyai kamera rendah cahaya yang inovatif, serta keupayaan video Super Slow-mo dan AR Emojis yang diperibadikan.

model samsung galaxy s9

 


Model Galaxy S9 Dan Galaxy S9+ di Malaysia

samsung galaxy s9 malaysia
 

Untuk meraikan kedatangan model terbaru Galaxy S9 dan Galaxy S9+ di Malaysia, Samsung Malaysia Electronics akan menawarkan promosi pra-tempahan awal edisi terhad yang akan memberikan pembeli membawa pulang speaker Harman Kardon Onyx Mini Bluetooth bernilai RM699 secara PERCUMA.

Harga telefon pintar model Galaxy S9 di Malaysia bermula dengan harga RM3299 untuk kapasiti storan 64GB dan model Galaxy S9+ di Malaysia bermula dengan harga RM3799 untuk kapasiti storan 64GB, RM3999 untuk storan 128GB dan RM4399 untuk storan 256GB.
 

samsung galaxy s9 malaysia

samsung galaxy s9 malaysia

Untuk model Samsung Galaxy S9 dan Galaxy S9+ ini, ada benda yang boleh korang lihat tentang specs dan juga fungsi terbaru termasuk fungsi ‘reimages’. Nak tahu bagaimana ia berfungsi boleh lihat link di bawah.

https://news.samsung.com/my/in-depth-look-1-how-the-galaxy-s9-reimagines-the-smartphone-camera
 

Untuk yang sentiasa aktif dengan video dan bunyi, lihat bagaimana Samsung perkayakan lagi kualiti video dan bunyi di Galaxy S9 dan S9+ ini

https://news.samsung.com/my/in-depth-look-2-how-samsung-enhanced-the-galaxy-s9s-display-and-sound

Untuk keselamatan, fungsi yang lebih baik dimasukkan dalam peranti baru ini. Lihat link di bawah.

https://news.samsung.com/my/in-depth-look-3-how-samsung-streamlined-the-galaxy-s9s-security-features

Dengan kehidupan moden yang lebih aktif, Samsung memudahkan hubungan smartphone Galaxy S9 dan Galaxy S9+ ini dengan peranti yang ada dirumah korang, dengan cara lebih mudah dan lebih bijak.

https://news.samsung.com/my/in-depth-look-4-how-the-galaxy-s9-and-smartthings-simplify-users-connected-lives

Samsung Galaxy S9 Dan Galaxy S9+ di Malaysia

Untuk informasi lanjut tentang promosi pra-tempahan edisi terhad ini boleh layari lama web rasmi Samsung Malaysia di www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s9/ and s9preorder.mysamsungcampaign.com/.

Kalau korang berminat nak baca Gadget Review jenama Samsung oleh MrJocko, layari link seperti di bawah MrJocko dan Samsung Malaysia
 

samsung galaxy s9 malaysia

Updated : http://www.mrjocko.com/2018/03/samsung-lancar-galaxy-s9.html

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.