• Tue. Oct 3rd, 2023

Peranti Baru Galaxy Tab S8 Series Yang Terbaik 2022

Galaxy Tab S8 Series Yang Terbaik 2022

Samsung Electronics hari ini mengumumkan Peranti Baru Galaxy Tab S8 Series Yang Terbaik 2022 baharunya, Galaxy Tab S8 dan S8+, dan tablet Tab S8 Ultra pertama dalam barisan dengan paparan terbesar, paling berani dan prestasi paling berkuasa yang pernah ditawarkan oleh Galaxy Tab S.

Perkakasan canggih, ciri produktiviti premium dan ekosistem lancar yang diharapkan pengguna Galaxy digabungkan dalam satu kuasa produktiviti mudah alih tunggal, yang direka untuk menjadi teman sempurna anda. Siri Galaxy Tab S8 menawarkan anda kebebasan dan fleksibiliti yang anda layak untuk bekerja dan bermain di mana-mana sahaja tidak pernah berlaku sebelum ini.

Baca : Galaxy Tab Terbaik Untuk Kanak-Kanak

Galaxy Tab S8 Series Yang Terbaik 2022

 


Peranti Baru Samsung Galaxy Tab S8 Series Yang Terbaik 2022

Galaxy Tab S8 Series Yang Terbaik 2022
 

Galaxy Tab S8 Ultra menawarkan pengalaman tablet premium tidak seperti mana-mana Galaxy Tab sebelum ini. Sama ada anda ingin meneroka bahagian artistik anda, tenggelam dalam permainan dinamik, bebas lag atau hanya berbilang tugas dengan mudah, siri Galaxy Tab S8 ialah tablet yang anda perlukan untuk prestasi yang tiada tandingan.
 

Galaxy Tab S8 Series Yang Terbaik 2022
 

Melalui pelancaran ini, Samsung juga berbangga untuk membantu mengurangkan plastik terikat lautan dan melindungi planet ini, bermula dengan Galaxy Tab S8 sebahagiannya dibina dengan komponen plastik yang digunakan semula daripada jaring ikan yang dibuang. Samsung berharap dapat memacu industri ke arah pencapaian kemampanan yang lebih besar melalui penggunaan amalan ini.

Untuk meraikan ketibaan peranti utama terbaharunya yang telah lama ditunggu-tunggu, Samsung Malaysia berasa teruja untuk mengumumkan bahawa pengguna kini boleh membuat pra-pesanan peranti Galaxy Tab S8 baharu bermula 10 Februari hingga 3 Mac 2022.
 

Galaxy Tab S8 Series Yang Terbaik 2022
 

Prapesan Galaxy Tab S8 Ultra atau Galaxy Tab S8+ dan nikmati hadiah percuma bernilai sehingga RM2,156. Anda akan menerima satu S Pen dan satu Papan Kekunci Kulit Buku dalam kotak bernilai sehingga RM1,738. Tebus langganan percuma setahun Microsoft 365 Personal bernilai RM269 di portal Sistem Pengurusan Penebusan Samsung dan satu Pouch Neoprene percuma bernilai RM149.

Inilah perkara yang akan dinikmati oleh pelanggan apabila mereka membuat prapesanan peranti Galaxy Tab S8:

Galaxy Tab S8 Series Yang Terbaik 2022
 

Selain itu, kekal bebas bimbang melebihi jaminan standard kerana anda juga boleh menikmati potongan 30% untuk Pelan Perlindungan Samsung Care+ selama satu (1) tahun, yang mempunyai RRP RM330[5] untuk Galaxy Tab S8 Ultra dan Galaxy Tab S8+! Lihat jadual di bawah untuk butiran lanjut:

Galaxy Tab S8 Series Yang Terbaik 2022
 

Pra-pesanan boleh didapati di Samsung Experience Stores, Samsung Authorized Partners dan Samsung Malaysia Online Store.

Untuk butiran lanjut tentang siri Galaxy Tab S8, sila lihat:

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: https://www.samsung.com/my/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s8-ultra-wifi-graphite-256gb-sm-x900nzajxme/
Samsung Galaxy Tab S8+: https://www.samsung.com/my/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s8-plus-wifi-silver-256gb-sm-x800nzsixme/
Samsung Galaxy Tab S8: https://www.samsung.com/my/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s8-wifi-pink-gold-128gb-sm-x700nidhxme/

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.