Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Gallery Kucing : Oreo Mixed Persian

Kucing ni MrJocko adopt dari seseorang dari Bandar Manjalara. Masa nak ambil, beriya-iya owner beritahu yang kucing ni jenis baka Parsi dan baka induk ibu adalah Kucing Parsi dan Domestik Long Hair. Memandangkan baru je nak belajar pelihara kucing, MrJocko ambik jer la. Selang sebulan tengok bulu Oreo ni tak panjang-panjang. Bila mesej owner asal kucing ni, satu haram pun tak angkat dan reply mesej. Erm,,, nak kata dia menipu tak berani jugak, tapi terasa macam ditipu. Apa pun Oreo ni memang aktif dan suka main-main. Bulan Mac 2014 masuk umur 5 bulan dan suprisingly, badan si Oreo ni macam besar sikit berbanding kucing lain yang sebayanya. Owh ya, Oreo ni kucing jantan. Nampaknya dalam masa beberapa bulan lagi nak kena hantar Vet untuk neuter kan. Kalau tak, mahu dia pancut air di dinding masa nak mengawan. 

Kucing parsi putih
Kucing parsi putih
Kucing parsi putih
Kucing parsi putih
Kucing parsi putih
Kucing parsi putih
Kucing parsi putih
Kucing parsi putih
Kucing parsi putih
Kucing parsi putih

 Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.