Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Gambar Fesyen Barbie Rekaan Khalish

Kalau dah perempuan, semestinya mesti minat dengan fesyen. Khalish, anak MrJocko yang sulong pun minat dengan fesyen ni. Tambah-tambah kalau dia main dengan aplikasi game Barbie di iPad,
 
Sedar-sedar, banyak design dress, baju dan seluar yang dia buat mixed and match dekat patung Barbie kat dalam aplikasi tu. Tengok jer antara hasil yang dia mixed and match kat iPad ni, macam-macam warna, jenis dan rekaan yang ada.
 
Ok la tu, nanti kalau dia betul kreatif boleh dia jadi pereka fesyen Muslimah suatu hari nanti 😉
 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.