Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Gambar iPhone 5 Jadi Bengkok

Siapa yang sudah membeli smartphone iPhone5? Siapa yang rasa iPhone 5 ialah salah satu gadget yang terbaik? Best dari smartphones yang lain?
Apa kata lihat gambar yang MrJocko dapat kat internet ni. Gambar smartphone jenama Apple iPhone 5 bengkok akibat kualiti yang tidak menepati spesifikasi sebenar. Betul ke iPhone 5 ni boleh bengkok? Macamana iPhone 5 ini boleh bengkok? Rasa macam tak mungkin lah…

Menurut sumber berkata, iPhone ni bengkok setelah pengguna iPhone 5 tersebut meletakkan iPhone 5 tersebut di poket belakang dan cuba duduk. Itu yang berlaku katanya.
Apapun kena check dulu kesahihan sebenar produk tersebut betul-betul iPhone 5 yang sebenar atau produk tiruan yang hampir menyerupai iPhone 5. Sekarang kan banyak produk dari China yang menyerupai 99% produk Apple iPhone 5.
4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.