Site icon Travel Blogger Malaysia

Gendang for InterDG

IMG01066-20090805-1305
Skang kat ofis kami tgh sibuk dgn in-house games. We called it Inter DG Games.

Utk meriahkan suasana games, Shazmeer dr team DMrak sibuk nak beli gendanga tau alatan muzik tradisional utk tujuan sokongan. Since aku tau kat mana ader, aku bwk la dia ker Central Market.

Kami singgah kat satu kedai uncle ni dan beli 5 kompang kecik dan 1 gendang besar. Cukup la buat penyokong DMrak teruja. Suka si Shazmeer dpt apa yg boss dia nak.

Lepas carik gendang, kami makan la,,, Shazmeer belanja. Apa kisah, gaji besar. Kan bro???
Pasal kitaorang punya InterDG plak, suprisingly, aku dgr, byk game DMrak memang dan tempat kedua tahun ni. Wah!!! Menjadi betul strategi diorang… ??? Yer ker?

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

Exit mobile version