Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Grand Finale Find The Yes Man Anjuran Yes 4G

Pencarian terakhir ‘Find The Yes Man’ telah berlangsung semalam di The Piazza Curve, Mutiara Damansara. MrJocko turut serta dalam acara Grand Finale Find The Yes Man anjuran Yes 4G. Menarik? Sungguh happening!!!

Lebih 100 orang netizen turut sama dalam pencarian ‘Find The Yes Man’ Yes 4G ini yang bermula seawal jam 11.00 pagi.

Baca : Yes4G Jaringan Network Terbaik

 


Find The Yes Man Grand Finale

find_the_yes_man_01-600x441

find_the_yes_man_02

find_the_yes_man_03

find_the_yes_man_04

find_the_yes_man_05

 

MrJocko pernah kongsi tentang permulaan acara ‘Find The Yes Man’ pada 13 November 2016 yang lalu bertempat di 1Utama. Bermula dengan nilai hadiah RM500, ia meningkat kepada nilai RM1,000 dan pada hari terakhir, ia meningkat lagi kepada RM5,000.

Tidak cukup dengan itu, jika anda adalah pelanggan Yes 4G, wang hadiah anda akan digandakan. Maksudnya, kalau RM500, ia menjadi RM1,000. Jika nilai RM1,000 ia menjadi RM2,000 dan nilai untuk hari terakhir ini, dari nilai RM5,000, akan menjadi RM10,000. Wow!!!

 

Sepanjang kempen ini, seluruh Malaysia telah dijelajah oleh pasukan Yes 4G untuk memberikan peluang kepada seluruh rakyat Malaysia untuk menang hadiah yang ditawarkan kepada semua.

Di samping itu, ia satu ucapan terima kasih Yes 4G kepada semua pelanggan setia mereka yang setia menyokong Broadband 4G terbesar di Malaysia. Selama 6 tahun yang lepas Yes 4G memberikan khidmat mereka dan semakin tahun semakin ditambahbaik untuk memberikan perkhidmatan broadbad terbaik untuk semua pelanggan.

Untuk cabaran Grand Finale Find The Yes Man kali ini, kami dibawa untuk mencari ‘Yes Man’ mengikut klu yang diberikan. Bermula di The Curve sebagai Station 1, kami meneruskan pencarian ke Taman Bukit Persekutuan Bukit Kiara untuk Station 2 dan seterusnya ke Rail Canteen untuk Station 3. Penamatnya kembali ke The Curve untuk mencari siapa ‘Yes Man’

 

Mr Sam, pemenang bertuah kali ini berjaya menyiapkan 3 tugasan ini dan merangkul hadiah RM10,000. RM5,000 sebagai pemenang dan ganda RM5,000 kerana beliau adalah pelanggan Yes 4G. Tahniah!!!

Untuk maklumat lanjut dan melihat siapa lagi yang telah memenangi hadiah dalam cabaran ‘Find The Yes Man’ sebelum ini, layari laman Facebook Yes 4G di https://www.facebook.com/Yes4G/ atau www.yes.my/FindTheYesMan

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.