Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Hafday n its raining

Tadi aku hafday.

Skang kat Damansara, baru abis keja aku. Patut abis awal, tp pasal tadi masa nak kuar dr parking, keta aku kena block lagi. Sib baik la owner keta dpt aku call dan dia turun dgn segera moved his car. Thanks Aidil.

Dah abis awal ni, tak tau lak nak lepak mana. Pasal, nak cari geng, for sure smua tgh keja. Nak balik umah, nanti nak kena ambik wife aku. Ermmm, nak tgk wayang, Transformers 2, tak sempat. 2 jam setengah.

Dah mati akal ni. Boring nya drive sorang2…

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.