Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Hamid menulis Blog???


The Blogger user Hamid Khee has invited you to read the private blog: Hamid’s Journey.

To view this blog, visit:
http://www.blogger.com/i.g?inviteID=5081740984435489444&blogID=4298513183537893179

You’ll need to sign in with a Google Account to confirm the invitation. If you don’t have a Google Account yet, we’ll show you how to get one in minutes, or you can view the blog as a guest for up to 30 days.

Hamid Khee’s blog was created using Blogger, a free service for easily communicating and sharing ideas on the web. To learn more about Blogger and starting your own free blog visit http://www.blogger.com.

Tadi Hamid private message aku, mintak email. Kata dia nak invite aku baca blog dia. Wah wah wah!!! Selama 30 tahun lepas ko tak der pun nak tulis blog, skang dah duk kat NY dah nak tulis blog? Sure ko pk ko broing kat sana kan Mid, tak tau nak wat aper? So, ko buat la blog…

Hehehe,,, bagus gak tu, at least kitorg tau ko aper khabar kat sana. Cuma jgn hangat2 taik ayam jer Mid. Pas ni, ko dah jumpa awek “AMARIKA” dan jadik “AMARIKA” (pinjam ayat citer filem, BUDAK KELANTAN), mu dah lupa dah nak tulis blog, lupa pulak nama aku. Hahaha…

p/s: Hamid menulis, untuk kawan2 terdekat sajer

Tags:,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.