Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Happy Birthday Khalisha

Selamat Hari Jadi Khalisha

Mulanya aku plan nak ambik halfday jer, pasal nak celebrate birthday Khalish. Tapi, byk lak keja nak kena buat. Nak kemaskini akaun, nak pasang rak2 yg dah lama aku beli kat IKEA, so, terpaksa lak ambik cuti 1 hari. Tgahari baru sempat aku g beli kek kat Hartamas.


Memandangkan petang tadi ujan lebat, so, makan kek malam kang jer la. Tido sambil tgk DVD best gak ni.
Majlis buat kecik2 jer, Aku, Wife, Adik aku n Cousin aku n Family. Tu pun pasal kesian kat Khalish dan dekat sebulan tak jalan2 since Mummy dia kluar wad. Lepas jer dia tgk kek tu, trus nak makan. So, event schedule kena la cepat sket. Lepas pasang lilin, trus tiup, & trus makan.

Rupanya, Khalish suka makan Blueberry Kek ni. Dulu masa aku belu Coklat Kek, dia tak nak makan. Tp sian tgk adik dia Hasya, tgk jer dari jauh. Nak makan tak leh. kecik lagi…

Selamat Harijadi Khalish yg ke-2 tahun.
One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.