• Tue. Oct 3rd, 2023

Harga iPhone 6 Di Malaysia Paling Murah 16GB RM2799 Di Lazada

harga-iphone6-di-lazada-malaysia-2

Ada berita gembira. Harga iPhone 6 Di Malaysia Paling Murah 16GB RM2799 Di laman shopping online Lazada Malaysia. Mungkin dah ada antara kita yang sedang mencari kedai yang menjual smartphone iPhone 6 dan iPhone 6 Plus di Malaysia. Ramai juga yang mencari berapa harga jualan iPhone 6 dan iPhone 6 Plus di Malaysia. Namun buat masa ini, masih belum ada tarikh yang diberitahu tentang kedatangan iPhone 6 dan iPhone 6 Plus di negara kita.

Pun begitu, sudah ada pihak yang menawarkan set lengkap iPhone 6 kepada pembeli di Malaysia di laman iklan online termasuk beberapa laman web iklan online terkenal. bagaimana harga yang ditawarkan jauh lebih murah? Kami pun tak pasti.

Baca : Beza Harga iPhone5C dan iPhone5S Di Malaysia

 


Harga iPhone 6 Di Malaysia Paling Murah

harga-iphone6-di-lazada-malaysia-2

harga-iphone6-di-lazada-malaysia

Beli iPhone 6 Secara Online di Lazada.com.my
 

Dalam banyak-banyak tawaran, harga tawaran iklan iPhone 6 online paling murah ialah dari Lazada.com.my. Setakat ini mereka menjual iPhone 6 kapasiti storage 16GB dengan harga RM2,799 berbanding dengan beberapa iklan online lain yang menjual produk tersebut dengan harga sekitar RM3,000.

Bagi yang berminat untuk membeli iPhone 6 dan iPhone 6 Plus, anda boleh tempah set anda dari Lazada.com.my atau boleh tunggu lagi sebulan atau dua bulan, bila iPhone 6 sampai di Malaysia. Boleh semak harga iPhone 6 murah di internet.

Bagi yang jadi peminat fanatik Apple handphone, mungkin mereka boleh menuju ke negara jiran Singapura untuk mendapatkan unit iPhone 6 dan iPhone 6 Plus. 

Setakat ini, memang ternyata harga iphone 6 di negara kita masih lagi antara harga termurah.

p/s : Updated – Sudah keluar berita yang katanya smartphone iPhone 6 Plus senang bengkok dan tak keras seperti iPhone 6, betul ke???

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

One thought on “Harga iPhone 6 Di Malaysia Paling Murah 16GB RM2799 Di Lazada”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.