Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Harga Jam Tangan Pintar Samsung Galaxy Watch6

Berita baik untuk semua peminat Samsung dan mereka yang sedang mencari jam tangan pintar baharu. Tahu tak, anda boleh berjimat lebih banyak sekarang dengan membuat prapesanan (Pre-Order) Siri Samsung Galaxy Watch6 serba baharu ini. Kami turut teruja untuk berkongsi senarai Harga Jam Tangan Pintar Samsung Galaxy Watch6 yang terkini. Mungkin ada satu yang akan menarik perhatian anda.

Bukan dengan tawaran harga yang berbaloi, tapi ini peluang anda untuk anda dapatkan hadiah percuma bernilai RM347 apabila anda membeli mana-mana model siri Galaxy Watch6 + rebat sehingga RM300 apabila anda membuat ‘trade-in’. Selain itu, anda boleh menjimatkan lebih banyak wang anda apabila membeli ekosistem seperti Galaxy Buds2 Pro, di mana anda boleh mendapat 20% lagi diskaun barangan.

Baca : Jam Tangan Pintar Galaxy Watch4

Harga Jam Tangan Pintar Samsung Galaxy Watch6

Harga Jam Tangan Pintar Samsung Galaxy Watch6

Harga Jam Tangan Pintar Samsung Galaxy Watch6
 

Jika anda seorang yang ambil berat tentang kesihatan setiap hari, Galaxy Watch6 ialah teman yang sesuai untuk anda. Dapatkan pandangan mendalam tentang kesihatan tubuh badan anda dan petua yang boleh diambil tindakan untuk membuat perubahan positif pada gaya hidup anda!

Jam tangan ini menawarkan rangkaian ciri yang komprehensif, seperti Tekanan Darah, ECG, Komposisi Badan, Latihan Tidur, Pemantauan Tekanan, Penjejakan Pemakanan, Program Kesihatan dan juga senaman komuniti. Bagi mereka yang menyukai teknologi tinggi, tetapi mahukan rupa klasik dengan bezel berputar, Galaxy Watch6 Classic adalah pilihan anda, kerana ia mempunyai ciri yang sama seperti Galaxy Watch6 juga.

Selaras dengan keseluruhan ekosistem Galaxy anda apabila anda menyambungkan Jam Tangan anda ke telefon pintar dan tablet Galaxy anda. Daripada telefon pintar anda, anda boleh memasangkannya dengan apl Samsung Health untuk menjejak prestasi kesihatan anda.
 

Harga Jam Tangan Pintar Samsung Galaxy Watch6
 

Selain itu, anda boleh menyemak mesej atau panggilan anda pada Jam tangan anda, malah menggunakannya sebagai pengawal kamera. Anda juga boleh membuat pembayaran melalui Samsung Wallet pada jam tangan pintar anda. Itu betul-betul segala-galanya dari pergelangan tangan anda!

Apa lagi? Menarik bukan? Boleh dah kalau nak beli satu unit sekarang untuk alami teknologi yang sebenar.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.