• Wed. Oct 4th, 2023

Harga Kasut Copy 1 To 1 Murah Di Guangzhou

Kasut-Copy-1-to-1-Murah-Di-Guangzhou-01-copy

Sememangnya Guangzhou adalah syurga membeli belah terbaik di dunia untuk semua pelancong, seluruh dunia. Sebab apa, di sini ada ribuan produk berjenama tiruan dengan harga yang murah. Ya, ramai yang tanya, berapa Harga Kasut Copy 1 To 1 Murah Di Guangzhou? Jawapan saya, Sangat murah.

Peminat kasut pasti akan teruja bila berada di Guangzhou. Hampir semua model terbaru, kasut jenama antarabangsa terkenal ada di sini. Nak yang original ada, nak yang kasut copy 1 : 1 pun ada, dengan harga yang jauh lebih murah dan kualiti terbaik.

Baca : Cerita pasal Shopping

Harga Kasut Copy 1 To 1 Murah Di Guangzhou

Kasut Copy 1 to 1 Murah

Copy 1 to 1 Murah Di Guangzhou 02
Harga Kasut Copy 1 to 1 Murah Di Guangzhou

Saya sendiri, peminat kasut Adidas dan Nike. Untuk kasut sneakers, keselesaan penting bila kita memakai kasut. Lebih-lebih lagi, kasut jenama antarabangsa ni, teknologi yang dibawa dalam setiap produk mereka membuatkan keselesaan kepada si pemakai.

Bayangkan, harga kasut original berharga sekitar RM500 ke atas. Tetapi, dengan adanya kasut copy 1 to 1 murah ini, ia dijual dengan harga serendah RM65 sahaja sepasang.

Kasut Copy 1 to 1 Murah Di Guangzhou 03
Kasut Murah Di Guangzhou
Kasut Copy 1 to 1 Murah Di Guangzhou 04
Kasut Tiruan Nike

Kasut Copy 1 to 1 Murah Di Guangzhou 05

Kasut Copy 1 to 1 Murah Di Guangzhou 06
Kasut Copy 1 to 1 Adidas

Berbeza dengan kualiti kasut jenis Gred A, Gred AA atau Gred AAA, jenis produk Copy 1 to 1 ini adalah produk premium untuk sesuatu jenama. Ya ia tiruan, tetapi adakala, kualiti yang dibawa pada produk tersebut, berbaloi sangat dengan harga murah yang ditawarkan.

Mungkin ada yang tanya, ada masalah tak kalau beli barang tiruan atau produk copy 1 to 1 dari China ni? Untuk pengetahuan semua, kalau setakat beli untuk diri sendiri dan untuk kegunaan dalam kuantiti yang kecil, tak ada masalah.

Kasut Copy 1 to 1 Murah Di Guangzhou 07

Kasut Copy 1 to 1 Murah Di Guangzhou 08

Kasut Copy 1 to 1 Murah Di Guangzhou 09

Bagaimana dengan Kastam Malaysia? Kalau kita beli untuk guna, tak payah la bawa balik kotak sebagainya. Biasanya atas budi bicara Pegawai Kastam, setakat membeli produk tiruan untuk kegunaan sendiri dengan kuantiti sedikit tidak ada masalah. Tetapi kalau beli dalam jumlah yang banyak, pasti akan dikenakan Cukai, bergantung kepada Peraturan yang sedia ada.

nak tahu apa lagi yang menarik di Guangzhou China. Klik pautan ini.

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.