• Wed. Oct 4th, 2023

Harga Makanan Di Food Junction Midvalley Masih Berpatutan

1400504557336-781520

Food Junction Midvalley

 

Food Junction Midvalley

Midvalley Megamall antara lokasi shopping centre yang menjadi pilihan MrJocko dan keluarga saban minggu. Lokasinya yang terletak ditengah bandar, ruang parking yang agak banyak walaupun selalu penuh serta ada pelbagai pilihan kedai dan outlet untuk dilawati.

 

Harga makanan di rata-rata gerai di Food Junction Midvalley Megamall memang agak berpatutan walaupun sedikit mahal dari harga biasa. Tetapi ia masih boleh diterima kerana memandangkan ia berada di lokasi shopping mall besar dan penuh dengan kemudahan lain serta tumpuan orang ramai.

 

Banyak menu utama yang di jual di sini dengan harga serendah RM7.90. Anda juga boleh memilih untuk dapatkan set menu dengan harga sekitar RM10.90 sahaja. Tak la mahal sangat untuk satu set hidangan lengkap termasuk nasi, menu lauk utama, sayur, telur dan sedikit buah. Berbaloi kan…

 

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.