Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Harga Pakej Galaxy S22 Series Dengan Syarikat Telco Malaysia

Ramai yang teruja untuk memilik peranti daripada Samsung, lebih-lebih lagi model Galaxy S22 Series. Jangan risau, kini anda berpeluang untuk mendpatkan telefon pintar ini dengan pakej mampu milik dengan syarikat telco terkenal di Malaysia. Bagi mereka yang bertanya, saya kongsikan Harga Pakej Galaxy S22 Series Dengan Syarikat Telco Malaysia, dari pakej Maxis, DiGi, Celcom dan juga UMobile.

Siri Galaxy S22, terbukti kerana prestasi dan reka bentuk kepada ekosistem dan peranti yang berkualiti. Ia juga tahan lama, bateri yang bersaiz besar, menyeronokkan, memberi inspirasi dan mudah digunakan. Sudah pasti, anda tidak boleh salah dengan Siri Galaxy S22.

Baca : Review Kualiti Gambar dari Samsung Galaxy S22 Plus

Pakej Galaxy S22 Dengan Syarikat Telco Malaysia

 


Harga Pakej Galaxy S22 Series Dengan Syarikat Telco Malaysia

Harga Pakej Galaxy S22 Series Dengan Syarikat Telco Malaysia

Harga Pakej Galaxy S22 Series Dengan Syarikat Telco Malaysia
Samsung Galaxy S22 Series

Membeli telefon pintar baharu sememangnya menarik, tetapi bukankah lebih baik jika kita boleh mendapatkan tawaran terbaik dengan rancangan pengendali yang berharga untuk menyemarakkan rasa cinta kita terhadap peranti itu? Berita baik! Empat besar pembawa – Maxis, Digi, Celcom dan U Mobile semuanya menyediakan pelbagai insentif yang menarik, dan ia datang dengan tangkapan!

Maxis
Kekal berhubung sepanjang masa dengan Maxis Zerolution hari ini dengan peranti Samsung Galaxy S22 Series anda yang serba baharu. Maxis menawarkan bayaran bulanan terendah bermula RM69/bulan tanpa faedah. Tersedia di Maxis Pascabayar 98 dan ke atas, dengan pilihan ansuran 36 bulan atau 24 bulan untuk anda pilih. Dapatkan tawaran dari https://store.maxis.com.my/?brand=Samsung atau kedai Maxis terdekat anda.

Digi
Bawa pulang Siri Samsung Galaxy S22 dengan Digi’s PhoneFreedom365, boleh didapati dari serendah RM99/bulan dan anda boleh menikmati tanpa bayaran pendahuluan, sifar faedah atas ansuran dan kurangkan kebimbangan dengan perlindungan telefon 365nya! Layari https://www.digi.com.my/samsung-s22-series atau singgah di mana-mana Digi Store dan Digi Store Express.

Celcom
Siri Galaxy S22 baharu lebih mampu milik berbanding sebelum ini dengan Celcom MEGATM – dapatkan sambungan lancar dengan keseronokan tanpa had, sesuai untuk ahli keluarga anda dan anda. Lebih menarik lagi, anda bukan sahaja dapat menjimatkan sehingga RM2,300, anda juga boleh membawa pulang Galaxy Tab A7 Lite LTE PERCUMA bernilai sehingga RM699 apabila anda menambah satu (1) Family Line. Semuanya milik anda apabila anda mendaftar untuk Celcom MEGATM di sini: https://www.celcom.com.my/personal/devices/samsung-galaxy-new-epic-standard.

U Mobile
Bawa pulang sepasang Galaxy Buds2 bernilai RM499 secara PERCUMA apabila anda membeli Siri Galaxy S22 baharu dengan pelan ansuran tanpa faedah UPackageTM U Mobile, daripada hanya RM109/bulan. Ia datang dengan data dan panggilan berkelajuan tinggi tanpa had, dengan faedah 0% selama 24 bulan – sesuai untuk keperluan harian anda. Jadikan ia milik anda hari ini dengan melayari https://www.u.com.my/en/personal/devices/samsung/samsung-galaxy-s22-ultra-5g.
 

Harga Pakej Galaxy S22 Series Dengan Syarikat Telco Malaysia
Pakej Telco Malaysia

Tiada sebab mengapa anda menolak peranti Siri Galaxy S22 yang anda kagumi dengan tawaran hebat ini daripada pembekal perkhidmatan pilihan anda!

Untuk mengetahui lebih lanjut, sila layari: https://www.samsung.com/my/offer/mobile/galaxy-s22-operator-exclusive/

Lihat video pengendali eksklusif untuk makluman ini di sini:
Maxis:
Digi:
Celcom:
Mudah Alih U:

Untuk maklumat lanjut tentang Siri Galaxy S22, sila layari:
Galaxy S22 Ultra: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s22-ultra/
Galaxy S22 | S22+: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s22/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.