Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Harga Pakej Umrah Murah KSB Travel Bermula RM5150

Musim Sejuk di Tanah Suci akan tiba tak lama lagi. Kebiasaannya pada akhir bulan November sehingga awal bulan Februari, ia menjadi musim paling popular bagi mereka yang ingin merasai pengalaman mengerjakan pakej Umrah Musim Sejuk. Sebab itu juga, nak kongsi di sini bahawa, ada promosi Harga Pakej Umrah Murah KSB Travel Bermula RM5150.

Sesiapa sahaja yang beragama Islam, pasti akan teringin untuk ke Mekah dan Madinah untuk mengerjakan Ibadah Umra. Ia satu ibadah yang unik dan kata orang, Ibadah untuk Orang Yang Terpilih. Itu belum lagi kalau buat Ibadah fardhu Haji ketika tiba Musim Haji. Cari best travel agency near me? Boleh tanya KSB Travel Sdn Bhd.

Baca : Pakej Travel Halal Muslim ke Guilin China

  

Harga Pakej Umrah Murah KSB Travel Bermula RM5150

harga pakej umrah murah ksb travel
Harga Pakej Umrah Murah KSB Travel

 

Harga pakej Ibadah Umrah terbaik dari agensi KSB Travel ini lebih murah berbanding harga promosi ketika Pakej Umrah Mattar Fair 2018 yang lepas. Boleh baca di sini.

Pengalaman sendiri MrJocko sertai Trip ke Guilin bersama pakej syarikat ini, terbaik dengan harga yang Murah. Lebih yakin, sebab pakej percutian adalah untuk pakej Muslim Travel.

Pakej Halal Muslim Ke Guilin China.

Jadi, untuk merasai sendiri pengalaman mengerjakan ibadah Umrah di Tanah Suci dengan salah satu syarikat peneraju Umrah di Malaysia, boleh la mengambil peluang ini. InsyaAllah, deposit dan tempoh pembayaran boleh dibincang dan diuruskan dengan sebaiknya oleh pihak syarikat.

Mungkin ramai yang tidak kenal KSB Travel, tetapi mereka sudah lebih dari 20 tahun berpengalaman dalam menguruskan Pakej Umrah dan juga Haji saban tahun. Malah mereka bukan sahaja menawarkan pakej yang murah seperti ini, tetapi mereka punyai senarai pakeh Umrah dan Haji untuk VIP dan pakej premium bagi mereka yang berkemampuan.

Bagi yang nak dapatkan kepastian samada KSB Travel Sdn Bhd ini syarikat yang dipercayai atau tidak, boleh semak di semakan online i-Umrah.

Berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Harga Pakej Umrah Murah KSB Travel Bermula RM5150 ini, boleh terus hubungi wakil syarikat best travel agency ner meKSB TRAVEL & TOURS SDN BHD yang beroperasi di Kampung Pandan Kuala Lumpur.
Tel/Whatsapp : +6 03 9281 7878 / +6 011 5694 2635

Harga Promosi dan Pakej Promosi Tertakluk kepada Terma dan Syarat. Hubungi pihak KSB Travel Sdn Kampung Pandan untuk maklumat lanjut.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.