Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Harga Promosi Tiket AirAsia Balik Raya RM99 Semenanjung Malaysia

Sebagai syarikat penerbangan rakyat, AirAsia dengan senang hati menawarkan Harga Promosi Tiket AirAsia Balik Raya RM99 untuk destinasi Semenanjung malaysia. Ia adalah penerbangan larut malam Balik Raya khas untuk menampung permintaan perjalanan semasa tempoh Hari Aidilfitri yang akan datang.

Terbang untuk balik raya dengan harga tambang tiket tetap rendah, hanya RM99 untuk laluan terpilih di Semenanjung Malaysia dan hanya RM149 dari Kuala Lumpur ke Kuching, boleh didapati pada tarikh penerbangan 12 hingga 19 Jun 2018.

Harga Promosi Tiket AirAsia Balik Raya RM99
 
Harga Promosi Tiket AirAsia Balik Raya RM99

Harga Promosi Tiket AirAsia Balik Raya RM99

Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia Malaysia, Riad Asmat berkata, “Biasanya harga tambang akan naik apabila permintaan meningkat. Walau bagaimanapun, kami ingin melakukan bahagian kami untuk memastikan rakyat Malaysia dapat pulang ke rumah untuk merayakan Hari Raya Aidilfitri dengan orang yang tersayang. Kami mendengar permintaan orang ramai untuk penerbangan tambang rendah dan kami dengan senang hati mengumumkan penerbangan tambahan pada tambang tetap rendah untuk laluan terpilih di Semenanjung Malaysia dan antara Kuala Lumpur dan Kuching “.

“Hanya bulan lepas, kami menambah 43 kekerapan penerbangan tambahan dari Kuala Lumpur, Johor Bahru dan Kuching untuk Hari Raya. Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada pihak berkuasa yang terlibat terutamanya Malaysia Airports Holding Berhad atas sokongan mereka dalam membuat frekuensi penerbangan tambahan ini mungkin, “katanya.

Penerbangan khas lewat malam Balik Raya ini adalah untuk tempahan tiket baru dan tertakluk kepada ketersediaan selagi belum terjual.

Baca : MrJocko dan Promosi AirAsia

Para tetamu yang melakukan perjalanan semasa Hari Raya Aidilfitri dinasihatkan untuk tiba di lapangan terbang ini lebih awal untuk mengelakkan kesesakan dan menggunakan perkhidmatan daftar masuk mudah alih kami untuk kemudahan maksimum. Perkhidmatan daftar masuk web dan mudah alih (web check-in services) boleh didapati dari 14 hari sebelum hingga 1 jam sebelum waktu berlepas yang dijadualkan.

Bagi para tetamu yang mempunyai bagasi daftar masuk, kami mengesyorkan anda tiba lebih awal untuk memastikan masa yang mencukupi untuk menurunkan bagasi anda di kaunter sebelum meneruskan ke pintu berlepas. Kaunter daftar masuk KLIA2 untuk penerbangan Antarabangsa dan Domestik akan ditutup enam puluh (60) minit sebelum waktu berlepas penerbangan yang dijadualkan.

Jadual Penerbangan AirAsia Ke Destinasi Semenanjung Malaysia

promosi tiket airasia balik raya rm99
 

Jadual Penerbangan AirAsia Ke Destinasi Kuching

promosi tiket airasia balik raya rm99
 

Untuk destinasi Kota Kinabalu, maaf setakat ini tiada makluman tawaran Balik Raya untuk anda semua. Mungkin kalau ditempah lebih awal, masih ada harga tiket balik ke Kota Kinabalu dengan harga yang rendah.

Selamat Balik Raya bersama AirAsia.

Info lanjut dan tempahan, boleh terus layari laman web rasmi AirAsia.

Sumber : https://newsroom.airasia.com/news/airasia-balik-raya-late-night-flights-at-fixed-low-fares

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.