Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Harga Susu Pisang Nilofa Dan Penghantaran Percuma Di KL

Beberapa tahun yang lepas, Orang Malaysia heboh dan viral tentang Susu Pisang Korea. Kini, tak perlu cari Susu Pisang Korea, cukup dengan produk Malaysia, keluaran Pelakon Terkenal Neelofa. Produk ini dikenal dengan jenama Nilofa. Entry ini ialah untuk berkongsi Harga Susu Pisang Nilofa Dan Penghantaran Percuma bagi mereka yang nak borong dalam kuantiti yang banyak.

Harga jualan runcit bagi Susu Pisang Nilofa ini di jual pada harga RM4.90 bagi satu pek. Manakala harga untuk satu kotak pula di jual pada harga RM27 di mana di dalam kotak tersebut terdapat enam pek susu pisang yang lazat!!!

Baca : MrJocko dan Product ReviewHarga Susu Pisang Nilofa Dan Penghantaran Percuma

Susu-Pisang-Nilofa-Penghantaran-Percuma-03 copy
 

Tapi, kalau anda malas nak beli kat kedai, ada ramai agen yang kini menjadi peniaga produk Susu Pisang Neelofar. Ada yang stokis dan agen yang boleh membeli dan menghantar produk Susu Pisang ini terus ke lokasi rumah atau pejabat. Jangan risau, dengan harga mampu milik, boleh order dengan guna WhatsApp sahaja.

Baca : Nilofa Banana Milk Products by Neelofar
 

Susu-Pisang-Nilofa-Penghantaran-Percuma-02
Kotak Susu Pisang Neelofar

Susu-Pisang-Nilofa-Penghantaran-Percuma-03
 

  

Bagi mereka yang berada sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, kalau nak beli banyak boleh la hubungi kawan MrJocko ni, Brother Luqman di talian +60129819971. InsyaAllah, nak beli sikit, nak beli banyak, nak beli satu lori pun boleh. Dia boleh usahakan.

Untuk pembelian yang banyak, InsyaAllah beliau boleh bagi dengan harga yang berpatutan dan juga penghantaran Percuma. Dengan syarat, kena la beli banyak dan beritahu awal supaya senang dia uruskan penghantaran ke lokasi.

Jadi, kalau nak cari Agen yang boleh hantar produk Susu Pisang Nilofa ni, boleh la cari beliau.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.