Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Harga Tambang Istimewa Emirates Ke 150 Destinasi

Tawaran masa istimewa tahun ini telah datang lagi apabila pelancong boleh merancang dan menempah percutian mereka dan meneroka dunia dengan Emirates, dengan Harga Tambang Istimewa Emirates Ke 150 Destinasi. Tawaran Travel Emirates juga meliputi lebih daripada 90 destinasi codeshare Emirates dengan flydubai, menawarkan pelanggan lebih banyak pilihan untuk cuti mereka.

Promosi ini termasuk tambang istimewa ke bandar-bandar Eropah yang popular seperti London, Paris, Amsterdam, Istanbul, serta Edinburgh, gerbang terbaru Emirates ke United Kingdom. Edinburgh akan dilancarkan pada 1 Oktober 2018 dan akan menjadi destinasi kedua Emirates di Scotland selepas Glasgow dan ke-8 di United Kingdom.

Harga Tambang Istimewa Emirates Ke 150 Destinasi
 
Harga Tambang Istimewa Emirates Ke 150 Destinasi
 

Untuk masa yang terhad sahaja, tempahan boleh dibuat pada tambang tambah nilai, dan bagi mereka yang suka merancang ke hadapan, berita gembira adalah bahawa tawaran boleh ditempah untuk perjalanan sehingga pertengahan tahun 2019. Tiket boleh ditempah antara tarikh 30hb Ogos sehingga 16hb September 2018, untuk perjalanan antara 6hb September 2018 dan 30hb Jun 2019. Pelanggan perlum membayar untuk menempah awal dengan tambang Kelas Ekonomi semua termasuk dari Kuala Lumpur bermula dari RM2,689 dan tambang Kelas Perniagaan bermula dari RM9,759.

Dari membeli-belah dan makan di bandar romantis Paris, untuk melawat pelayaran terusan di bandar yang indah di Amsterdam, untuk meneroka peradaban dengan melawat pelbagai tempat keagamaan dan mercu tanda mercu tanda di bandar bersejarah Istanbul, pelancong boleh meneroka bandar-bandar besar ini dan landskap mereka yang pelbagai dengan orang tersayang mereka.
 

Harga Tambang Istimewa Emirates Ke 150 Destinasi
Senarai Harga Tiket Promosi Emirates

 

Selain itu, perkongsian codeshare Emirates dengan flydubai akan membolehkan pelancong mendapat manfaat daripada peningkatan frekuensi penerbangan, memperluas akses ke destinasi global dalam satu tiket, satu program flyer tunggal yang membolehkan seseorang memperoleh dan menebus batu, serta kemudahan menyemak masuk bagasi mereka melalui destinasi terakhir dan pemindahan lancar semasa transit di Dubai, antara lain.

Untuk tempahan di bawah codeshare, penumpang Emirates akan menerima makanan percuma dan elaun bagasi diperiksa oleh Emirates pada penerbangan yang dikendalikan oleh flydubai untuk Kelas Perniagaan dan Ekonomi.

Berhubungan melalui hab ultra-moden Dubai, pelanggan dapat menikmati kemudahan memilih dari 21 penerbangan mingguan dari Kuala Lumpur ke Dubai selain mendapat manfaat dari pengalaman pemindahan yang lancar dan mengurangkan masa sambungan minimum 120 minit antara rumah Emirates di Terminal 3 dan flydubai di Terminal 2.

Emirates, pengendali terbesar di dunia untuk pesawat dua tingkat A380, kini terbang ke lebih 150 destinasi di 86 buah negara dan wilayah dan terbang 3 kali sehari antara Kuala Lumpur dan habnya Dubai, mengendalikan gabungan pesawat A380 dan B777-300ER.

Para penumpang di A380 boleh memanjakan diri dengan mengambil jalan keluar dari kelas kabin yang berbeza untuk meneroka pilihan tempat duduk dan ciri-ciri inframerah, menerusi teknologi peta kerusi 3D perintis, memberikan pengalaman penumpang yang baru yang immersive. Ciri-ciri baru yang tersedia di emirates.com membolehkan pengguna menavigasi Kabin Ekonomi, Perniagaan dan Kelas Pertama, serta Spa Onboard Lounge dan pancuran mandian ikonik di Emirates A380 menggunakan hotspot navigasi.

Penumpang boleh menikmati hiburan dalam penerbangan dengan lebih daripada 3,500 saluran filem, muzik, dan permainan; serta tetap berhubung dengan Wi-Fi onboard dengan percuma sebanyak 20MB. Pada penerbangan A380, penumpang Kelas Pertama dan Perniagaan boleh bersosial dan mencuba canape dan koktel di Lounge Onboard yang popular. Penumpang di semua kabin menikmati hidangan gourmet yang diilhamkan menu citarasa serantau. Seperti semua penerbangan Emirates, penumpang mendapat manfaat daripada elaun bagasi murah sehingga 35kg Kelas Ekonomi dan 40kg Kelas Perniagaan.

Lawati www.emirates.com/my untuk tempahan atau untuk maklumat lanjut; atau hubungi ejen perjalanan pilihan anda.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.