Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Harga Telefon Pintar Samsung Diskaun Rebat Sehingga RM600

Peluang terbaik untuk semua peminat Android. Samsung, sebuah syarikat pengeluar jenama smartphone terbaik dunia memberi tawaran lebih hebat kepada semua yang bercita-cita untuk memilik telefon premium model Galaxy Z Fold4 dan Galaxy Z Flip4. Samsung Malaysia menawarkan harga telefon pintar Samsung dengan diskaun Rebat sehingga RM600 termasuk waranti tambahan.

Ini antara pakej tawaran murah yang pernah Samsung Malaysia tawarkan kepada pembeli di Malaysia. Ia pasti pilihan terbaik untuk semua yang nak memiliki telefon Fold atau Flip dari syarikat terbaik dunia ini.

Baca : Telefon Pintar Samsung Terbaik

Samsung Diskaun Rebat Sehingga RM600

 


Harga Telefon Pintar Samsung Diskaun Rebat Sehingga RM600

Samsung diskaun Rebat RM600
Galaxy Z Flip4 | Z Fold4 Special Rebate Promo 2022

 

Sentiasa menyasarkan lebih tinggi dan inginkan lebih daripada kehidupan? Kemudian apa yang anda perlukan ialah telefon pintar yang boleh memenuhi permintaan anda. Mulakan dengan peranti do-more muktamad, siri Galaxy Z! Cari sudut yang berbeza untuk mendapatkan gambar terbaik dalam hidup – tanpa tangan – dengan Galaxy Z Flip4. Buka rahsia multitasking dan produktiviti dengan Galaxy Z Fold4.

Pelanggan yang membeli telefon pintar model Samsung Galaxy Z Fold4 atau Galaxy Z Flip4 dari sekarang hingga 30 Jun 2023 boleh menikmati promosi ini di bawah:

Samsung diskaun Rebat RM600

Samsung diskaun Rebat RM600
 

Tempoh terhad ini mungkin masa terbaik untuk anda yang mencari telefon pintar terbaik. Model-model ini teelah terbukti memberikan servis terbaik kepada pemiliknya. Umpama gajet lengkap, kedua-dua model ini pasti akan berikan anda dunia gajet yang sebenar.

Untuk maklumat lanjut tentang siri Samsung Galaxy Z, sila lawati:
Galaxy Z Fold4: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-fold4/
Galaxy Z Flip4: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-flip4/

Sebagai alternatif, anda boleh membaca semua tentangnya di Samsung Newsroom Malaysia: https://news.samsung.com/my/get-big-discounts-gifts-on-galaxy-z-series-now

Sudahkan anda memiliki telefon pintar sebenar jenama Samsung???

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.