Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Harga Tiket AirAsia Pergi Balik KL Perth Cuma RM380 Sahaja

Harga Tiket AirAsia Pergi Balik KL Perth Cuma RM380 Sahaja. Musim promosi tiket murah di AirAsia kini kembali. Semalam, bermula dengan 21 Jun 2015, pihak AirAsia dan AirAsiaX menawarkan promosi ‘FREE SEATS’ 3 Juta Promosi Tempat Duduk untuk semua penumpang ke semua destinasi terpilih. Ia bermula dengan promosi kepada Pemegang Akaun Big Card AirAsia dan hari ini 22 Jun 2015 dibuka kepada semua.

Untuk info, promosi tempat duduk percuma AirAsia ini bermula 21 Jun dan akan berakhir pada 28 Ogos 2015 . Promosi tempat duduk dan tiket Airsia Percuma ini hanya untuk promosi terbang bermula 15 Februari – 31 Ogos 2016, tahun depan.

Baca : Tips Melancong Murah ke Perth Australia

 


Harga Tiket AirAsia Pergi Balik KL Perth Cuma RM380 Sahaja

Harga Tiket AirAsia Pergi Balik KL Perth
Harga Tiket AirAsia Pergi Balik KL Perth Cuma RM380 Sahaja

Tiket AirAsia Pergi Balik KL Perth

 

Kadang-kadang bila tiba promo seperti ini, ramai yang akan kata, ini semua gimmick dan dah pasti tiada lagi tiket PERCUMA AirAsia untuk di tempah. Sebenarnya, masih ada dan anda masih berkesempatan untuk tempah tiket PERCUMA AirAsia sempena promosi kali ini. Yang perlu anda buat, cuma kena rajin sikit memilih tarikh yang bersesuai dan masa yang kurang popular.

Sebagai contoh, untuk tiket pergi balik dari Kuala Lumpur ke Perth, untuk 2 dewasa, 2 kanak-kanak serta 1 orang bayi, MrJocko berjaya dapatkan dengan hanya sekitar purata RM380 sahaja untuk seorang. Murah kan???

MrJocko pernah kongsi dan terangkan tips, cara beli tiket AirAsia dengan mudah dan murah bila tiba musim Promosi Tiket Percuma seperti ini. 

Untuk informasi lebih lanjut, layari laman Web AirAsia untuk tempahan

Jom bercuti dengan bijak dengan AirAsia #AirAsia #AirAsiaX

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.