Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Harga Tiket Red Carpet i-City Muzium Patung Lilin

Soalan pertama, berapa harga Tiket Red Carpet i-City Muzium Patung Liling Shah Alam? Wah! Nampaknya i-City semakin mengorak langkah panjang bila dengan rasminya melancarkan pembukaan Red Carpet, Muzium Patung Lilin yang interaktif pertama di Asia Tenggara.

Harga bagi Tiket Red Carpet i-City Muzium Patung Lilin ini bermula dengan harga RM80 untuk dewasa dan RM40 untuk kanak-kanak. Walaupun begitu untuk pakej keluarga, anda hanya perlu bayar RM160 sahaja.

Harga Tiket Red Carpet Muzium Patung Lilin i-City

Harga Tiket RedCarpet Muzium Patung Lilin i-City

Bila bayar Tiket Red Carpet i-City, mungkin anda nak tahu, apa yang ada di dalam Red Carpet Muzium Patung Lilin ini? Di dalam Red Carpet Wax Museum Shah Alam ini mempunyai 100 patung lilin celebrity dunia yang terkenal termasuk pelakon, penyanyi, atlit sukan, politician dan banyak lagi karekter yang mungkin menjadi idola anda. Antaranya termasuk Mr Bean, PSY, Bill Gates, Bruce Lee dan ramai lagi.

Tempat pameran yang berkeluasan 30,000 kaki persegi ini dibina dengan menyerupai dekorasi Anugerah Oscar dan pengunjung boleh berinteraksi dengan patung lilin berkenaan.

Teruja juga rasa nak pegi ke Red Carpet Museum Wax I-City Shah Alam ni. Dengar kata tiket boleh di dapat secara online di www.i-city.my/overview/i-ticket. Satu lagi, khabarnya pada 16 Ogos 2013, harga promosi Tiket Red Carpet i-City Muzium Patung Lilin cuma berharga RM40 je,,, Murah tu…

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.