Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Hasya lak kena Tindik

Biasa kalau ada extra cuti sambung dgn weekend, aku plan jalan2 kluar dr KL. Tp since sabtu lepas aku ader TEST, terpaksa la lepak KL jerk.

Nak gi bfast kat Tasik Perdana, skali ujan renyai2. Rahmat hujan hari Maulidur Rasul. Alang2 dah kluar, trus ke OU. Teringin lak aku nak makan Mee Udang. Duduk Old Town, kami order Mee Udang utk aku, dan Nasi Lemak utk Mummy.

On da way nak balik, teringat adik punya ear-ring dah tercabut. Nak tak nak kena gak tindik. Nanti dah besar takut makin susah. Setelah discuss, aku & wife gagahkan diri. Dah puas pujuk adik, tapi dia still tak nak tindik. Phobia pasal 3 minggu lepas baru kena tindik. Kami nekad. Wife aku pegang badan & tangan. Aku pegang kepala, dan amoi2 kat kedai emas tu ready utk tembak. Bila dah ready, set, terus tindik. Adik nangis sekuat2 nya. Satu OU bleh dengar. Alahai, kesian. Tp sib baik kejap jerk. Kami pegi layan dia main bumper car dlm OU, trus senyap. Hehehe…
2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.