Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Sony Perkenal Headphones Baharu WH-CH720N Dan WH-CH520

Sony telah mengumumkan dua headphones baharu, WH-CH720N dan WH-CH520. Model ini akan memberi pilihan kepada pencinta muzik untuk fon kepala wayarles pada telinga atau atas telinga yang dilengkapi dengan teknologi audio terkenal Sony. Fon kepala wayarles WH-CH720N atas telinga menggabungkan teknologi Dwi Penderia Bunyi dan cip V1 Pemproses Bersepadu Sony untuk menyediakan pembatalan hingar.

Selain itu, reka bentuk yang ringan dan sehingga 35 jam[ Apabila menyambung melalui Bluetooth®, hayat bateri adalah sehingga 35 jam untuk penggunaan main balik muzik apabila DSEE dimatikan dan codec ialah AAC, sehingga 35 jam untuk penggunaan masa komunikasi. Sila ambil perhatian waktu penggunaan mungkin lebih pendek bergantung pada Codec dan syarat penggunaan.] hayat bateri membolehkan anda menikmati muzik lebih lama tanpa gangguan latar belakang.

Fon kepala wayarles WH-CH520 pada telinga memberikan hayat bateri sehingga 50 jam dengan keselesaan sepanjang hari dan prestasi panggilan yang dipertingkatkan untuk memenuhi permintaan hari anda. Selain itu, pilih daripada empat warna – hitam, biru, putih dan kuning air – untuk dipadankan dengan gaya anda.

Baca : Sony Headphones Bebas Bunyi Bising

Sony WH-CH720N Dan WH-CH520

 


Sony Perkenal Headphones Baharu WH-CH720N Dan WH-CH520

Sony WH-CH720N Dan WH-CH520
 

Kedua-dua model juga menampilkan Enjin Peningkatan Bunyi Digital (DSEE) untuk menghasilkan bunyi berkualiti tinggi tepat seperti yang dimaksudkan oleh artis serta sambungan Multipoint untuk sambungan mudah antara peranti.

Sama ada anda terbang jarak jauh atau bersantai di kafe, fon kepala WH-CH720N atas telinga menyampaikan prestasi pembatalan hingar termaju Sony berkat cip V1 Pemproses Bersepadu dan teknologi Dwi Penderia Bunyi, supaya anda boleh menikmati lebih banyak muzik dan kurang latar belakang bunyi bising.

Pemproses Bersepadu V1 membantu menghilangkan bunyi luaran, dengan kelewatan pemprosesan yang rendah untuk menjadikan pembatalan hingar lebih berkesan berbanding sebelum ini. WH-CH720N juga mempunyai dua mikrofon dalam setiap cup telinga yang, ditambah dengan teknologi Dual Noise Sensor, menangkap bunyi ambien. Ini membolehkan anda menyekat bunyi luar ke mana-mana sahaja anda pergi, jadi satu-satunya perkara yang anda dengar ialah muzik anda.

Ditambah dengan Sony| Dengan aplikasi Headphones Connect, anda boleh melaraskan bunyi ambien merentasi 20 tahap berbeza untuk semasa anda bergerak.
 

Sony WH-CH720N Dan WH-CH520

Sony WH-CH720N Dan WH-CH520

Sony WH-CH720N Dan WH-CH520

Sony WH-CH720N Dan WH-CH520

Sony WH-CH720N Dan WH-CH520

Sony WH-CH720N Dan WH-CH520
 

Anda tidak perlu berehat dari muzik kegemaran anda dengan WH-CH720N. Fon kepala atas telinga direka bentuk secara ergonomik supaya selesa untuk tempoh yang lebih lama. Pada hanya 192g, WH-CH720N ialah fon kepala wayarles overhed paling ringan Sony dengan pembatalan hingar. Bahan kulit sintetik dan uretana yang selesa digabungkan dengan struktur dan dimensi alas telinga yang optimum untuk kebolehpakaian yang luar biasa. Dengan hayat bateri sehingga 35 jam dengan pembatalan bunyi dihidupkan, anda akan mempunyai kuasa yang mencukupi untuk terus mendengar sepanjang hari dan sepanjang malam.

Nikmati vokal semula jadi, bunyi jernih dan penalaan seimbang pada Enjin Peningkatan Bunyi Digital WH-CH720N dan WH-CH520 (DSEE), menghasilkan bunyi berkualiti tinggi tepat seperti yang dimaksudkan oleh artis. Apabila muzik asal dimampatkan, ia kehilangan elemen frekuensi tinggi yang menambah butiran dan kekayaan pada lagu. Enjin Peningkatan Bunyi Digital Sony dengan setia memulihkannya untuk menghasilkan bunyi berkualiti tinggi yang lebih dekat dengan rakaman asal.

Ciri teknologi yang dipertingkatkan pada WH-CH720N bermakna anda boleh menikmati kualiti panggilan yang lebih baik. Mikrofon membentuk pancaran dengan teknologi Precise Voice Pickup diletakkan dengan bijak untuk mengambil suara anda dengan lebih jelas dan tepat dalam pelbagai persekitaran. Struktur Pengurangan Bunyi Angin yang baru dibangunkan di sekeliling mikrofon mengurangkan hingar latar belakang untuk anda, memastikan perbualan dan muzik jelas dan tidak terganggu.

Sony telah mereka fon kepala ini dengan mengambil kira persekitaran. Tiada plastik dalam pembungkusan WH-CH720N dan WH-CH520 [Bahan salutan dan pelekat dikecualikan. Ini berbeza mengikut wilayah.], yang direka berdasarkan prinsip reka bentuk ketoksikan rendah dan ke arah pelan alam sekitar “Road to Zero” Sony. Kedua-dua fon kepala juga menggunakan bahan plastik kitar semula. [Plastik kitar semula digunakan dalam berbilang bahagian badan fon kepala, yang tertakluk kepada perubahan].

Harga dan ketersediaan
WH-CH720N dan WH-CH520 boleh didapati di Malaysia mulai 1 Mac 2023.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.