Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Hello Kitty House Yang Cantik Berwarna PINK

Lokasi pertama yang kami nampak sewaktu masuk ke Hello Kitty Town ialah Hello Kitty House. Ia semestinya tempat wajib untuk pengunjung kerana rekaan imaginasi tentang rumah Hello Kitty ini akan memukau perhatian sesiapa sahaja lebih-lebih lagi anak-anak kecil.

Dari pintu masuk, rekaan dan dekorasi yang berwarna asas PINK memang menarik perhatian ibubapa dan kanak-kanak. Hampir kebanyakkan rekaan perabut, aksesori dan alatan di Hello Kitty House ini mempunyai rekaan bentuk Hello Kitty yang cute.

Bermula dengan pintu, sofa ruang tamu, kabinet dapur, rak meja, wardrobe, katil, bath tub dan aksesori lain semua mempunyai rekaan bentuk Hello Kitty dan warna asas pink Hello Kitty. Adus,,, memang teruja anak-anak bila berada di dalam Hello Kitty House.

 

 

Mungkin kalau nak dikira dari segi kos dekorasi ruang dalaman Hello Kitty House ini memang limited edition dan menarik sangat-sangat. Tanya je anak-anak, mesti semua yang ada dalam rumah Hello Kitty ini mereka mahu. Jangan kata kanak-kanak, orang dewasa pun tak putus-putus bergambar dengan dekorasi Hello Kitty House idaman mereka ini.

Dalam banyak-banyak tu, My kids mintak untuk belikan bath tub Hello Kitty jer. Adoi,,, besar dan mesti mahal. Kat mana boleh order benda ni, siapa tahu??? 😉

Glamorous MrJocko

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.